Τι περιλαμβάνει η συμφωνία ΠΑΟΚ-Λημνιού

Απο paok24.com : Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφής ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.
Πηγή: paok24.com
Τι περιλαμβάνει η συμφωνία ΠΑΟΚ-Λημνιού

Ο Δημήτρης Λημνιός βρίσκεται μία… ανάσα από την Τούμπα και το PAOK24 σας μεταφέρει λεπτομέρειες για όσα περιλαμβάνονται στη συμφωνία και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, μετά το κλεισμένο… deal με τον Ατρόμητο, το οποίο επιβεβαίωσε κι ο πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας, Γιώργος Σπανός.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός θα μετακομίσει από το ερχόμενο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Μάλιστα τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει πολύ πιθανό να υπάρξουν υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Λημνιού με τον «Δικέφαλο» την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Μ. Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εξασφαλίσει την έγκριση του Ατρομήτου στη συγκεκριμένη μεταγραφή, έχοντας δώσει και ένα 15% ως ποσοστό μεταπώλησης στους Περιστεριώτες εκτός από συγκεκριμένα οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο «Δικέφαλος» επενδύει σε ένα σπουδαίο ταλέντο στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Λημνιό να έχει μπροστά του τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, καλούμενος να δουλέψει σκληρά για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις ενός μεγάλου κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...