Ο Μπαστακός μιλάει για τον …αδερφό του Λημνιό

Από metrosport.gr : Ο άσος του Γηραιού μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Δημήτρη Λημνιό, στο Metropolis 95.5
Πηγή: metrosport.gr
Ο Μπαστακός μιλάει για τον …αδερφό του Λημνιό

Για τον ...αδερφό του Δημήτρη Λημνιό και τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μιχάλης Μπαστακός στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή έχει στο πλευρό του το νέο απόκτημα του Δικεφάλου από τα 16 του χρόνια και οι δύο τους είναι αδερφικοί φίλοι.

Ο Μπαστακός υποστήριξε ότι ο Λημνιός είναι ταχύτατος, έχει καλά τελειώματα και έχει να δώσει πάρα πολλά μεγαλώνοντας.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο ίδιος ο Λημνιός είναι χαρούμενος, ήρεμος και περιμένει να έρθει το καλοκαίρι για να παίξει στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τέλος, τόνισε ότι εκτός από καλός ποδοσφαιριστής είναι και καλός χαρακτήρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το Λημνιό: «Από τα 16 μας είμαστε στο ίδιο δωμάτιο, ήμασταν μαζί κάθε λεπτό στο Περιστέρι. Χάρηκα πάρα πολύ. Είναι ένα πολύ καλό εξτρέμ, είναι ταχύτατος και θα δείξει πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, έχει ταχύτητα, τελειώματα και δουλεύει μέρα με τη μέρα. Έχει να δώσει ακόμη περισσότερα όσο μεγαλώνει».

Για το εάν ήξερε για τη μεταγραφή: «Το ήξερα αλλά περίμενα να μου το πει ο ίδιος. Μιλήσαμε και είναι ήρεμος και χαρούμενος. Περιμένει να ενταχθεί το καλοκαίρι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά αφού είχε θέση στον Ατρόμητο μπορεί να διεκδικήσει θέση στον ΠΑΟΚ. Δεν τον ζηλεύω, ήμασταν τόσα χρόνια μαζί, νιώθω χαρούμενος που οι κόποι του δικαιώνονται και χαίρομαι που θα παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

Τέλος, τόνισε: «Θα δείξει θα δείξει. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και καλός χαρακτήρας».

Διαβάστε ακόμη...