«Ο Λημνιός έχει χαρακτηριστικά που σπανίζουν…»

Από arenafm.gr : Ο Γιώργος Κορακάκης μίλησε στον ArenaFM 89.4 από την Αγγλία όπου βρίσκεται, για σεμινάρια προπονητών, φιλοξενούμενος του Ντέβιντ Μόγιες(προπονητή της Σάντερλαντ Σάντερλαντ). Αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στον ΠΑΟΚ, παίκτη τον οποίο ο ίδιος καθιέρωσε στην βασική ενδεκάδα του Ατρομήτου.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο Λημνιός έχει χαρακτηριστικά που σπανίζουν…»

Ο πρώην προπονητής του σημείωσε ότι είναι από τους πιο γρήγορους παίκτες στην Ελλάδα, διαβάστε την θέση που παίζει και τα δυνατά του χαρακτηριστικά.

Το θέμα(διαβάστε εδώ) αποκάλυψε σήμερα το πρωί στον ArenaFM 89.4 ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

Όσα είπε ο Γιώργος Κορακάκης στον ArenaFM 89.4:

Αναφορικά με την μεταγραφή: «Χαίρομαι για τον ίδιο, είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για την καριέρα του. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά που σπανίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως η ταχύτητα, η δημιουργία και το ένας με έναν. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για την ομάδα του ΠΑΟΚ, κυρίως στο χρονικό σημείο που έγινε».

Θα μπορέσει να παίξει ο Λημνιός στον ΠΑΟΚ;

«Εδώ θα φανούν τα ψυχικά του αποθέματα. Άλλοι στόχοι στον ΠΑΟΚ με τις απαιτήσεις να είναι τεράστιες, θεωρώ ότι έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει. Πρέπει πλέον να δουλέψει πολύ περισσότερο, πάνω στις αδυναμίες του και τις νέες απαιτήσεις της καινούργιας του ομάδας. Βάση προσόντων έχει την δυνατότητα να το πετύχει, το πότε θα γίνει, εξαρτάτε από τον ίδιο και το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί».

Ποια είναι η «καλή» του θέση του;

«Μπορεί να αγωνιστεί σαν ακραίος επιθετικός. Αν ωριμάσει θεωρώ ότι μπορεί να παίξει και σαν δεύτερος επιθετικός, όχι όμως αυτή τη στιγμή. Είναι πάρα πολύ γρήγορος, από τους πιο γρήγορους στην Ελλάδα και με ην μπάλα και χωρίς αυτήν. Είναι δεξιοπόδαρος αλλά θεωρώ ότι αγωνίζεται καλύτερα από τα αριστερά».

Το SMS του Κορακάκη στον Λημνιό (τι θα του λέγατε αν τον είχατε μπροστά σας;):

«Του έστειλα και SMS , του είπα ότι δεν έχει ταβάνι, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αρκεί να το πιστέψει. Πρέπει να συνεχίσει προσηλωμένος σε αυτό που κάνει και όλα θα πάνε καλά».

Αναφορικά με τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας: «Ισορροπημένα ζευγάρια, όλες έχουν την ίδιες πιθανότητες. Ο Παναθηναϊκός είναι ανεβασμένος τελευταία αλλά και ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλές περιόδους στην φετινή χρονιά. Και η ΑΕΚ φαίνεται βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα».

Διαβάστε ακόμη...