Το "χρυσό" γκολ και το νέο ραντεβού (vid)

Από paok24.com : Το πέναλτι που χάρισε τη νίκη και το κάλεσμα για το δεύτερο παιχνίδι
Πηγή: paok24.com
Το "χρυσό" γκολ και το νέο ραντεβού (vid)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παρασκευή το μεσημέρι στις 15:00 με στόχο τη δεύτερη νίκη επί του Παναθηναϊκού για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά των playoffs.

Η ψυχολογία στο στρατόπεδο του Δικεφάλου είναι στα ύψη, μετά την επική ανατροπή που πέτυχαν στο πρώτο παιχνίδι στο Γουδί, αφού παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 6-1 κατάφερε να ισοφαρίσει σε 6-6 και να οδηγήσει την αναμέτρηση στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Σάριτς με το εύστοχο πέναλτι στη διαδικασία του "ξαφνικού" θανάτου ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή του Δικεφάλου που έφυγε νικητής με συνολικό σκορ 12-11 από την Αθήνα και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει ακόμη μία νίκη επί του Παναθηναϊκού με τη σειρά να μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη και στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή το μεσημέρι στις 15:00.

Οι άνθρωποι του τμήματος καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στο Εθνικό και να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Πάνου Βέργου, που πραγματοποιούν μια αξιοζήλευτη πορεία στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Δείτε μέσα από το βίντεο του Aquafeed24 το γκολ που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ:

 

Διαβάστε ακόμη...