Απίστευτο: 7 μέρες 7 ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Από inpaok.com : Από την Παρασκευή 7/4 έως και τη Μ.Πέμπτη 13/4 ίσως υπάρξουν μέχρι και επτά αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα.
Πηγή: inpaok.com
Απίστευτο: 7 μέρες 7 ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Οι δεδομένες μάχες είναι αυτές του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και η μία του πόλο. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς υποδέχεται στην Τούμπα τους πρασίνους την Κυριακή 9/4 για τη Super League. Τη Μ.Τετάρτη οι δύο ομάδες αναμετρώνται στη Λεωφόρο για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Κλειστό του ΟΑΚΑ για την εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Στο πόλο, ο Δικέφαλος μετά τη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού τον αντιμετωπίζει στο Εθνικό Κολυμβητήριο (7/4,15:00). Εάν ο ΠΑΟΚ κερδίσει, παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Αν ο Παναθηναϊκός απαντήσει με μπρέικ στο μπρέικ, τότε οι δύο ομάδες θα παίξουν και πάλι στο Γουδί την Κυριακή 9/4.

Εκκρεμότητα υπάρχει ακόμη με τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά της Volley League. Στο τελευταίο ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Φοίνικα Σύρου που θα διεξαχθεί στις 19:00 την Πέμπτη 6/4 ο Δικέφαλος μαθαίνει αντίπαλο για τους ημιτελικούς. Σε περίπτωση που νικήτρια είναι η αθηναϊκή ομάδα, τότε προστίθενται άλλες δύο αναμετρήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων (Μ.Τρίτη και Μ.Πέμπτη).

Συνολικά λοιπόν, και σε περίπτωση που διεξαχθούν όλες οι πιθανές συναντήσεις, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν συνολικά επτά φορές σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

-Πόλο

Παρασκευή 7/4
15:00 Εθνικό Κολυμβητήριο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Play Off)

Κυριακή 9/4 (Αν χρειαστεί)
Κολυμβητήριο Γουδί Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Play Off)

-Ποδόσφαιρο

Κυριακή 9/4
19:00 Τούμπα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Super League)

Τετάρτη 12/4
19:00 Λεωφόρος Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Κύπελλο)

-Βόλεϊ

Μ.Τρίτη 11/4 (Εφόσον προκριθεί ο Παναθηναϊκός)
19:00 Παλατάκι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Ημιτελικοί Volleyleague)

Μ.Πέμπτη 12/4
21:00 Παλατάκι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Ημιτελικοί Volleyleague)

-Μπάσκετ

Μ.Πέμπτη 12/4
19:00 OAKA Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Basket League)

Διαβάστε ακόμη...