«Αυθεντικό ταλέντο ο Λημνιός, μπορεί να αναδειχθεί»

Από paokrevolution.net: Αυθεντικό ταλέντο που μπορεί να πάρει τις ευκαιρίες σε ένα μεγάλο σύλλογο είναι ο Δημήτρης Λημνιός σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σωκράτης Φυτανίδης
Πηγή: paokrevolution.net
«Αυθεντικό ταλέντο ο Λημνιός, μπορεί να αναδειχθεί»

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis:

Για τον Λημνιό: «Είναι ένα αυθεντικό ταλέντο που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Η εξέλιξη του είναι πολύ γρήγορη και αυτό δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα παιδί που έχει δουλέψει πολύ. Είναι ένα παιδί που είναι έτοιμο να παίξει αυτή τη στιγμή σε υψηλότερο επίπεδο. Έχει θράσος και ποδοσφαιρικό εγωισμό. Το ταλέντο σε συνδυασμό με την ωριμότητα που δείχνει είναι κάτι σπάνιο. Έχει τη δυνατότητα να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο και να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Του λείπει το γκολ αλλά θα έρθει με τα παιχνίδια. Έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα μέσα στη σεζόν. Είναι ένα παιδί που θεωρώ ότι με τον εγωισμό και το θράσος που έχει μπορεί να πάρει τις ευκαιρίες σε ένα μεγάλο σύλλογο».

Για την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα άσχημο ημίχρονο για εμάς. Δεν μπήκαμε καλά. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ που μας αιφνιδίασε. Στο β' ημίχρονο ισορροπήσαμε αλλά είναι δύσκολο να βρίσκεσαι πίσω στο σκορ και να έχεις απέναντι σου μια ποιοτική ομάδα. Δεν σκοράραμε στις ευκαιρίες που κάναμε. Γενικά δεν μπήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο».

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο Kύπελλο: «Είναι αμφίρροπα παιχνίδια. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Είναι δύσκολα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...