«Έχουμε συμφωνήσει με ΠΑΟΚ για Λημνιό»

Από arenafm.gr: Ο Γιώργος Σπανός μίλησε στον Arena fm και αποκάλυψε τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρης Λημνιό:
Πηγή: arenafm.gr
«Έχουμε συμφωνήσει με ΠΑΟΚ για Λημνιό»

«Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ που είχαμε και πολύ κακή διαιτησία βγήκαμε εκτός στόχων για τη μάχη της πεντάδας.

Στα πλέι οφ, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις προγνωστικά. Οι διαφορές τους είναι στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ είχε σε διάρκεια το καλύτερο πρόσωπο. Ο Παναθηναϊκός τώρα δείχνει κάποια πράγματα με τον νέο προπονητή.

Θα κριθούν στις λεπτομέρειες τα ματς των πλέι οφ. Παίζουν ρόλο και οι τραυματισμοί και πως θα είναι το ρόστερ.

Για να ισχύσει και η αναδιάρθρωση θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και στα αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων. Είμαι υπέρ των 14 ομάδων, αν γίνει πρώτα γίνουν αυτά.

Έχουμε συμφωνήσει με τον κύριο Σαββίδη για τον Λημνιό εδώ και 10 μέρες. Τον έχουμε από 15 ετών μαζί μας. Είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είναι 18 μισό και νομίζω ότι έχει την προοπτική για σημαντικά πράγματα. Θεωρώ ότι από αυτόν εξαρτάται που θα φτάσει και τι θα κάνει. Είναι μικρός αλλά προσγειωμένος, δουλεύει πολύ.

Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο προπονητή. Θα μιλήσουμε το Πάσχα. Είναι φιλόδοξος, διαχειρίστηκε μια ομάδα που δεν ήταν δική του. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο.

Στην ΕΠΟ μπήκε η προσωρινή διοίκηση και ακούω για τον κύριο Γραμμένο. Εύχομαι να μπουν άνθρωποι που έχουν καθαρές ιδέες για το ποδόσφαιρο. Αν δε βοηθήσουμε και εμείς οι παράγοντες να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο δε φτάνει μόνο η ΕΠΟ.

Θέλω να ακούσω τον κύριο Γραμμένο, να ακούσω τις ιδέες του για το ποδόσφαιρο και αν ακούσω πράγματα που θα με ικανοποιήσουν και δω στο ψηφοδέλτιο και άφθαρτους ανθρώπους, δε θα έχω κανένα πρόβλημα να στηρίξω

Η διαιτησία μας κόστισε πολύ ειδικά με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Δε μου άρεσε η νοοτροπία της ομάδας μου χθες. Πρέπει να βρει ο Πίντο ποιοι έχουν όρεξη και κίνητρο και να βάλει αυτούς. Κυρίως να μη δώσουμε αφορμή για σχόλια.»

Διαβάστε ακόμη...