«Μπορεί να δώσει λύση στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φορτούλα και σχολίασε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς.
Πηγή: metrosport.gr
«Μπορεί να δώσει λύση στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς» (audio)

Για τον Ζίβκοβιτς: «Τα τελευταία δέκα χρόνια πήραμε τους περισσότερους τερματοφύλακες στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Έχουμε τον Μπρκιτς, τον Γλύκο, να πάρουμε και τον Ζίβκοβιτς; Κάποιος πρέπει να φύγει. Νομίζω ότι δεν έπαιξε αρκετά ο Μπρκιτς για να πούμε ότι έδειξε αδυναμίες. Το γιατί δεν παίζει να το ψάξει και ο ίδιος. Έχει όλα τα προσόντα και παρ' όλα αυτά δεν παίζει. Ο Ζίβκοβιτς τα πάει καλά στην Ξάνθη. Μπορεί να αποτελέσει τη λύση που ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο ο τερματοφύλακας, όμως. Θέλουμε παίκτες και σε άλλες θέσεις. Δε νομίζω πως προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ο τερματοφύλακας».

Για τους λόγους που δεν στέριωσε κάποιος καλός τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια: «Κι εγώ απορώ γι' αυτό. Πέρασαν αρκετοί καλοί τερματοφύλακες και δεν στέριωσαν. Είχαν αναλαμπές, κάποιες καλές εμφανίσεις αλλά δεν έκατσαν για χρόνια. Εγώ θέλω έναν τερματοφύλακα να μείνει στον ΠΑΟΚ για 6-7 χρόνια».

Για την πίεση της Τούμπας: «Αν η αιτία είναι η πίεση της Τούμπας, τότε δεν είναι μεγάλοι τερματοφύλακες. Όταν κάποιος παίκτης έρχεται σε μια ομάδα με πίεση είτε αυτή λέγεται ΠΑΟΚ, είτε κάποια άλλη ομάδα, πρέπει να νιώθει αποφασισμένος. Πρέπει να χαίρεται με τον πολύ κόσμο».

Ακούστε όσα είπε ο Μλάντεν Φορτούλα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...