Μπρκιτς, με το μυαλό (και) στο κύπελλο

Από gazzetta.gr : Ο Ζέλικο Μπρκιτς ύστερα από τέσσερις μήνες κάθισε κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Λάρισα, το ίδιο μπορεί να συμβεί και την Τετάρτη στο Περιστέρι στο ματς με τον Ατρόμητο.
Πηγή: gazzetta.gr
Μπρκιτς, με το μυαλό (και) στο κύπελλο

Με τους διπλούς ημιτελικούς του κυπέλλου, καταρχήν, να είναι μπροστά και τα πλέι οφ να ακολουθούν, ο Βλάνταν Ίβιτς θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές και στη θέση του Νο 1.

Γι' αυτό και δεν αποκλείεται να εμπιστευτεί και πάλι τον Ζέλικο Μπρκιτς κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, αντί του Παναγιώτη Γλύκου, σε μια προσπάθεια να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και ρυθμό ο Σέρβος τερματοφύλακας.

Ο Ίβιτς ξέρει ότι ο συμπατριώτης του γκολκίπερ πρέπει να είναι έτοιμος σε περίπτωση που χρειαστεί να παίξει στα δύσκολα από κάθε άποψης ματς του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στα πλέι οφ.

Η τρίτη επιλογή είναι ο νεαρός Σιαμπάνης, που θεωρητικά λόγω κανονισμού θα βρίσκεται στη 18αδα των δύο ημιτελικών, ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός ξέρει πως και οι τρεις τερματοφύλακες πρέπει να είναι σε ετοιμότητα.

Σ' ότι αφορά το σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στον Ατρόμητο οι επιστροφές Κρέσπο και Τσίμιροτ δίνουν κάποιες επιπλέον επιλογές στον Ίβιτς, που δοκίμασε τον Στέλιο Κίτσιου κάποια στιγμή με τους βασικούς ως δεξιό χαφ μπροστά από το Λέο Μάτος.

Διαβάστε ακόμη...