Ο Μάτος έστειλε θετικό οιωνό ενόψει τελικής ευθείας!

Από metrosport.gr : Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ του Δικεφάλου κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι με τη Λάρισα
Πηγή: metrosport.gr
Ο Μάτος έστειλε θετικό οιωνό ενόψει τελικής ευθείας!

Ο Λέο Μάτος ήταν ο μόνος από τους τέσσερις παίκτες που αγωνίστηκαν στις δύο πτέρυγες του ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΛ που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Είχε ένα «τσαφ» στα πρώτα λεπτά μέσα στην περιοχή και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ένα σουτ στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ξενοδόχοβ.

Επιπλέον, απασχόλησε αρκετές φορές τον Αβραάμ και τους υπόλοιπους παίκτες που αγωνίζονταν στην αριστερή πτέρυγα. Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον εορτάζοντα προχθές (στα αποδυτήρια τον περίμενε και μία τούρτα-έκπληξη) ότι τώρα που η σεζόν φτάνει στην τελική ευθεία της, ο ίδιος φροντίζει να πατήσει το γκάζι για να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης που είχε για μεγάλο διάστημα μέσα στην σεζόν.

Όποιος έχει την ευκαιρία να συνομιλεί με τον Βραζιλιάνο τελευταία διαπιστώνει και τη βεβαιότητα που βγάζει πως ο ΠΑΟΚ θα ανταποκριθεί στα μεγάλα ματς που έρχονται. «Θα είμαστε αυτοί που πρέπει», λέει ο 31χρονος φουλ μπακ και αυτή η πεποίθηση που ξεχειλίζει από τα χείλη του είναι ένας ακόμη λόγος αισιοδοξίας.

Διαβάστε ακόμη...