Βρήκε μέρος να ψάξει για «διπλό»…

Από gazzetta.gr:Το Περιστέρι μπορεί να είναι το μέρος, όπου κέρδισε για τελευταία φορά, αλλά επί αθηναϊκού εδάφους ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν δυσκολεύεται. Απόδειξη; Το πολύ κακό σερί που ακολούθησε...
Πηγή: gazzetta.gr
Βρήκε μέρος να ψάξει για «διπλό»…

Δύο και πλέον μήνες έχει να γευτεί τη χαρά ενός «διπλού» ο «Δικέφαλος» (τελευταία φορά ήταν η νίκη με 2-0 επί της ΑΕΛ την 1η Φεβρουαρίου) και αυτό θα επιδιώξει να κάνει το απόγευμα της Τετάρτης κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην... αφιλόξενη γι' αυτόν Αθήνα, όπου συνήθως χάνεται αγωνιστικά, με τη νίκη του (2-1) στις 27 Σεπτεμβρίου του 2016 στο Περιστέρι να είναι η τελευταία του σε αγώνα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος εντός λεκανοπεδίου Αττικής!

Τότε ακόμη ήταν στην ομάδα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Ρόμπερτ Μακ... Αμφότεροι είχαν πετύχει τα δύο γκολ που χάρισαν στους ασπρόμαυρους» (του Τούντορ) τη νίκη.

Ακολούθησαν οκτώ παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο στα οποία οι ασπρόμαυροι γνώρισαν επτά ήττες και απέσπασαν μόλις μία ισοπαλία, το 2-2 της Λεωφόρου στις 21/2/2016.

Υπήρξαν φυσικά και οι αγώνες των πλέι οφ, με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Πανιώνιο, όπου δεν έχασαν, αλλά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχει να κερδίσει στην Αθήνα εδώ και δέκα εννιά μήνες!

Ακόμη και σε φιλικό επίπεδο, πάντως, το Περιστέρι είναι μια «φιλόξενη» έδρα, καθώς το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου, με σκόρερ (απ' το κέντρο) τον... Στέφανο Αθανασιάδη!

Διαβάστε ακόμη...