Η δοκιμή του Ίβιτς

Απο paok24.com : Με μία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με την "ασπρόμαυρη" αποστολή να αναχωρεί στην συνέχεια για την Αθήνα.
Πηγή: paok24.com
Η δοκιμή του Ίβιτς

Το ευχάριστο για τον Βλάνταν Ίβιτς είναι πως σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα, έχει σαφώς περισσότερες επιλογές για το αυριανό ματς στο Περιστέρι, καθώς μετράει αρκετές επιστροφές.

Συγκεκριμένα, οι Τσίμιροτ, Κάμπος, Ουάρντα και Κρέσπο υπολογίζονται κανονικα από τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεση του και πάλι τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά και τον μεγάλο άτυχο των τελευταίων ημερών, Γιάννη Μυστακίδη.

Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε σήμερα ο Ίβιτς, αύριο θα ξεκινήσει μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, με τη θέση του τερματοφύλακα να "παίζεται" και πάλι.

Από εκεί και πέρα, στην άμυνα προβάδισμα έχουν οι Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς και Λέοβατς.

Στο κέντρο φαίνεται ότι επιστρέφει ο Τσίμιροτ, με τον Κάτσε να έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει δίπλα του, ενώ θέση διεκδικεί και ο Σάκχοφ.

Στην επίθεση φαίνεται πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα κάνει την έκπληξη, καθώς σήμερα δοκιμάστηκε ο Κίτσιου, μαζί με τους Μπίσεσβαρ και Κάμπος, με τον Κουλούρη στην κορυφή, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Διαβάστε ακόμη...