«Όταν το κλίμα δεν σε σηκώνει, καλό είναι να φεύγεις!»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης και αναφέρθηκε στις απώλειες των Μυστακίδη, Πρίγιοβιτς, στην μέτρια απόδοση του ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Γιάννη Γκιτσιούδη πως θα ήταν καλό να φύγουν από τον ΠΑΟΚ οι Γλύκος και Αθανασιάδης.
Πηγή: metrosport.gr
«Όταν το κλίμα δεν σε σηκώνει, καλό είναι να φεύγεις!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους τραυματισμούς Πρίγιοβιτς και Μυστακίδη: «Ειδικά του Πρίγιοβιτς είναι σημαντική η απώλεια. Τον Μυστακίδη τον γνωρίζουμε, ενώ ο Πρίγιοβιτς ήρθε εδώ τον Ιανουάριο και έδειξε αμέσως πόσο δεινός σκόρερ είναι. Είναι τεράστια η απώλειά του και ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύσκολα ματς τόσο στο Κύπελλο, αλλά και στο Πρωτάθλημα. Είναι σημαντικές οι απουσίες και των δύο και θα κληθεί ο Ίβιτς να τους αντικαταστήσει. Στις αρχές της χρονιάς υπήρχε τεράστιο πρόβλημα. Ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε πολλές ευκαιρίες, δεν έβαζε γκολ. Με την έλευση του Πρίγιοβιτς το πρόβλημα λύθηκε κάπως, όμως, τραυματίστηκε και πλέον ο Ίβιτς πρέπει να βρει τις λύσεις».

Για τις δηλώσεις του Γιάννη Γκιτσιούδη στο Metropolis 95.5 πως καλό είναι να φύγουν Γλύκος και Αθανασιάδης: «Είναι άσχημο όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ με αυτόν τον τεράστιο κόσμο να νιώθεις αμφισβήτηση στο πρόσωπό σου. Και οι δύο παίκτες πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ. Βεβαίως, κι αυτοί δεν είναι καλά τώρα, όμως, και η συμπεριφορά απέναντί τους δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Για το αν πρέπει να φύγουν, πιστεύω ότι όταν ένας παίκτης βλέπει ότι δεν τον σηκώνει το κλίμα καλό είναι να φεύγει. Και η ομάδα, βεβαίως, να τους αντικαταστήσει με καλύτερους. Αν το κατορθώσει αυτό, μπορεί να μπει σε μια διαδικασία να μιλήσει με τα παιδιά, ώστε αν το θέλουν κι αυτοί, να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση».

Για τα αίτια της κακής απόδοσης του ΠΑΟΚ: «Εδώ και 1-1,5 μήνα ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλός τόσο σε απόδοση, αλλά και σε αποτελέσματα. Πριν από το διάστημα αυτό, χαιρόμασταν και λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, και όντως έτσι ήταν. Ίσως η ομάδα να είναι ντεφορμέ, να υπάρχει κούραση και κάποιοι παίκτες να είναι σε μέτρια κατάσταση. Μιλώ για παίκτες που μπορούν να αλλάξουν την απόδοση του ΠΑΟΚ. Αυτοί δείχνουν πως είναι σε μέτρια κατάσταση και αυτό επηρεάζει το γενικό σύνολο της ομάδας. Ένας από αυτούς είναι ο Μάτος. Έδειξε πολλά από το ξεκίνημα της χρονιάς και πιστεύω ότι είναι το βαρόμετρο της απόδοσης της ομάδας. Και η απώλεια του Κάνιας ήταν σημαντική και έπαιξε ρόλο. Κι ο Μπίσεσβαρ είναι εκτός ρυθμού, όπως και οι Κάμπος, Ενρίκε. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι στα καλά τους και δεν είναι ένας ή δύο. Να ευχηθούμε πως αρχής γενομένης από το ματς με τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ θα βρει τα πατήματά του».

Διαβάστε ακόμη...