«Αγαπάω τον ΠΑΟΚ, θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ» (pic)

Aπό sdna.gr: Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μυστακίδης ανάρτησε μια φωτογραφία στα social media μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε,
Πηγή: sdna.gr
«Αγαπάω τον ΠΑΟΚ, θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ» (pic)

τονίζοντας ότι θα επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του δυνατότερος.

Ο Μυστακίδης στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου, με παράλληλη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με συνέπεια να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να μείνει εκτός για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο ίδιος ανάρτησε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook μετά την επέμβαση, εκφράζοντας την αγάπη του για τον Δικέφαλο και τονίζοντας ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του.

«Αγάπησα από μικρός αυτό που κάνω με τα καλά του!!! Πιο πολύ το αγαπάω για αυτές τις δύσκολες στιγμές που με τη βοήθεια του θεού της οικογένειας μου και ανθρώπων που είναι πάντα δίπλα μου έμαθα να το ξεπερνάω και να βγαίνω καλύτερος και πιο δυνατός!

Αγαπάω την οικογένεια του ΠΑΟΚ που με ανέδειξε και ήταν και είναι σε όλα δίπλα μου!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας και σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ!! thanks Doctor Μανώλη», έγραψε ο Μυστακίδης.

Διαβάστε ακόμη...