Είναι πολλά τα παιχνίδια…

Από paok24: Μεγάλο και αρνητικό σερί χωρίς γκολ για τα φορ του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Είναι πολλά τα παιχνίδια…

Η φετινή χρονιά είναι πάρα πολύ προβληματική για τα σέντερ φορ του ΠΑΟΚ. Για τους παίκτες δηλαδή που ξεκίνησαν τη σεζόν με τον Δικέφαλο του Βορρά, σε αυτούς που πόνταρε ο Ίβιτς από τον περασμένο Ιούλιο και μετά.

Αθανασιάδης και Κουλούρης έχουν χάσει την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και αυτό είναι οδυνηρό για τον ΠΑΟΚ τώρα που απουσιάζει ο Πρίγιοβιτς.

Δείτε τι γίνεται…

Ο Αθανασιάδης έχει φθάσει στις 30 συμμετοχές (22 βασικός) και έχει σκοράρει μόλις πέντε φορές. Τα λεπτά συμμετοχής του είναι 1967 και ο Αθανασιάδης έχει πέντε γκολ σε 42 τελικές προσπάθειες.

Το τελευταίο του γκολ σημειώθηκε 11/1/2017 στο ματς κυπέλλου Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ. Από τότε πέρασαν οκτώ ματς στα οποία έπαιξε, αλλά δεν σκόραρε.

Ο Κουλούρης έχει φέτος 26 συμμετοχές (σε 16 βασικός) και 1383 λεπτά συμμετοχής. Ο νεαρός επιθετικός έχει πετύχει τέσσερα γκολ και αυτά μέσα από 37 παρουσίες.

Το τελευταίο του τέρμα σημειώθηκε στις 14/12/2016 σε εκείνο το ματς κυπέλλου με τον Πανελευσιανιακό. Από εκεί και πέρα έπαιξε σε 12 ματς, αλλά δεν σκόραρε.

Με αυτά και με αυτά, ο ΠΑΟΚ έχει να πάρει γκολ από Αθανασιάδη και Κουλούρη περίπου τρεις μήνες! Δεν έχει σκοράρει κανείς από τους δύο στα τελευταία 17 ματς!

Διαβάστε ακόμη...