Ενα ακόμη επεσόδιο στο σήριαλ Ροντρίγκες

Από gazzetta.gr: Παραμένει η εκκρεμότητα της Γαλατάσαραϊ προς τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.
Πηγή: gazzetta.gr
Ενα ακόμη επεσόδιο στο σήριαλ Ροντρίγκες

Οι Τούρκοι ζήτησαν εκ νέου παράταση, αλλά ο «Δικέφαλος» έχει προσφύγει, ήδη, στη ΦΙΦΑ.

Η διοίκηση της Γαλατασαράϊ δεν έχει καταβάλλει το ποσό της δεύτερης δόσης και η συνολική εκκρεμότητα αγγίζει το 50% της συνολικής συμφωνίας (3.500.000 ευρώ) με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.

Οι παράγοντες της τουρκικής ομάδας στράφηκαν εκ νέου στον ΠΑΟΚ ζητώντας μια παράταση για την καταβολή του ενός εκατομμυρίου ευρώ, όπως έγραψε από το Σάββατο το gazzetta.gr, ποσό το οποίο ουδέποτε μπήκε στα ταμεία της ελληνικής ομάδας, παρά τα όσα υποστήριζε ο Τύπος στη γειτονική χώρα.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αντίθετος, όπως σημειώνουν τουρκικά ΜΜΕ, αξιώνοντας όμως το ποσό των 10.000 ευρώ για κάθε ημέρα επιπλέον καθυστέρησης στην πληρωμή. Η απάντηση δεν άρεσε, όπως φαίνεται, στη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ, που συνεχίζει να παρουσιάζει τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας.

Ετσι, τελικά. ο «Δικέφαλος» προσέφυγε στη ΦΙΦΑ προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα της συμφωνίας, αλλά και να πιέσει μ' αυτόν τον τρόπο την τουρκική ομάδα (κινδυνεύει με κυρώσεις) να καταβάλλει τα υπόλοιπα χρήματα της μεταγραφής Ροντρίγκες.

Διαβάστε ακόμη...