Σκοράρουν... όλοι στον φετινό ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 κόντρα στη Λάρισα στην Τούμπα, ο Χοσέ Κάνιας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. καθώς πέτυχε το παρθενικό γκολ της καριέρας του και ο δικέφαλος έφτασε τους 16 διαφορετικούς σκόρερ.
Πηγή: sdna.gr
Σκοράρουν... όλοι στον φετινό ΠΑΟΚ!

Ο Ισπανός μέσος με το γκολ αυτό έγινε ο 16ος φετινός σκόρερ του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, ένα εντυπωσιακό στατιστικό που επιβεβαιώνει τον πλουραλισμό που υπάρχει στην επιθετική λειτουργία του Δικεφάλου.

Μέχρι στιγμής, τη φετινή σεζόν το «κουπί» στο σκοράρισμα τραβούν οι Λέο Μάτος και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με επτά τέρματα. Ο Γιάννης Μυστακίδης και ο Δημήτρης Πέλκας ακολουθούν με έξι γκολ, ενώ από πέντε έχουν ο Εβγέν Σάκχοφ και ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο Ευθύμης Κουλούρης και ο Τζάλμα Κάμπος έχουν πετύχει τέσσερα γκολ, με τον Μπίσεσβαρ να τους ακολουθεί με τρία. Κίτσιου και Πέδρο Ενρίκε έχουν από δύο, ενώ από ένα γκολ έχουν πετύχει οι Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Δελληγιανίδης και Κάνιας.

Έτσι πλην των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ.... άσφαιροι την φετινή σεζόν έχουν μείνει οι Τσίμιροτ, Μαλεζάς, Χαρίσης, Κάτσε, Πούγγουρας και ο Αμρ Ουάρντα.

Διαβάστε ακόμη...