«Καρφιά» Κούγια για Σαββίδη και ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, παραχώρησε δηλώσεις ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί", Αλέξης Κούγιας.
Πηγή: inpaok.com
«Καρφιά» Κούγια για Σαββίδη και ΠΑΟΚ!

Ο μεγαλόμετοχος της Λάρισας ήταν εντελώς προκλητικός, άφησε αιχμές για τον Ιβάν Σαββίδη και την εξυγίναση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ δήλωσε αντιθετός και με την μείωση των ομάδων του πρωταθλήματος σε 14 από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας:

Για την διαιτησία του σημερινού αγώνα:

"Είναι αδύνατο να καταγγέλλουμε αδιανόητες διαιτησίες από τους βοηθούς. Έκοψαν με σκοπιμότητα τους παίκτες μας ως οφσάιντ. Με τον Κύριο Σαββίδη κάνουμε αγώνα για την εξυγίανση."

Για την ήττα της Κέρκυρας από τον Ήρακλη και την μείωση του αριθμού των ομάδων του πρωταθλήματος:

"Εμείς είμαστε καθαρή ομάδα και δεν πρόκειται να έχουμε συμπεριφορές όπως αυτή της Κέρκυρας με την Βέροια και τον Ηρακλή. Αν πετυχαίνουμε εξυγίανση με αυτόν τον τρόπο, με μείωση ομάδων εγώ ως Αλέξης Κούγιας δεν πρόκειται να το ανεχθώ...

Ο Κύριος Γκαγκάτσης και ο Κύριος Στράτος δεν προσπαθούν να αναβαθμίσουν το ποδόσφαιρο. Προσπάθεια για αναβάθμιση είναι να κόψουμε από την ρίζα το κακό. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΛ τα έχουν πληρώσει αυτά, αλλά εξυγίανση δεν είναι μία να μας βολεύει και όλα καλά και την άλλη να μην μας βολεύει.

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ:

"Είναι τυχεροί οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο κύριος Σαββίδης που βρίσκονται σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ..."

Διαβάστε ακόμη...