«Θέλουμε ακόμα δυο νίκες»

Από paok24.gr: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Πυλαία και μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Γεωργιάδης στάθηκε στην συνολική προσπάθεια της ομάδας.
Πηγή: paok24.gr
«Θέλουμε ακόμα δυο νίκες»


Παράλληλα μίλησε για τα δυο παιχνίδια που απομένουν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου τόνισε πως ο Δικέφαλος θα πρέπει να πάρει τα θετικά αποτελέσματα.

Αρχικά σημείωσε πως: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, ήταν πολύ κουρασμένοι οι παίκτες αλλά και ψυχολογικά. Παρόλα αυτά χρειαζόμασταν τους βαθμούς και μόνο αυτό κρατάμε σε αυτό το ματς. Δώσαμε χρόνο σε όλους τους παίκτες, προσπαθήσαμε να μοιράσουμε το ματς σε όλους. Θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα αλλά τους καταλαβαίνω, είναι κουρασμένοι. Έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας όπου θέλουμε τους τέσσερις βαθμούς. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας».

Για τη συμμετοχή του Μπαντή: «Για να πετύχουμε μεγάλους στόχους χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Για τον Μπαντή ξέρουμε ποιος είναι, δεν έχει να ανάγκη να αποδείξει σε κανέναν τίποτα. Είχε έναν τραυματισμό για αυτό δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει στο κύπελλο, σιγά σιγά θέλουμε να ανεβάζει στροφές για να είναι έτοιμος στα δυο τελευταία παιχνίδια αλλά και στα πλέι οφ. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει όλοι να ανεβάσουν την απόδοση τους για να πετύχουμε το στόχο του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...