Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε με την κοπάνα του Ουαρντά

Από sentragoal.gr: Ο Αμρ Ουάρντα συνέχισε με τη χθεσινή του... κοπάνα την παράδοση που έχουν δημιουργήσει στον ΠΑΟΚ ιστορικές μορφές του παρελθόντος όπως ο Ιφεάνι Ουντέζε και ο Αρμάντο Φουτσίνι
Πηγή: sentragoal.gr
Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε με την κοπάνα του Ουαρντά

που έφευγαν από τη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστούν στις εθνικές τους ομάδες και κανείς δεν γνώριζε πότε θα επιστρέψουν.

Εντάξει, μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Αιγύπτιος άργησε να επιστρέψει, αφού έχασε την πτήση του, ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχε υποχρεώσεις με την εθνική του από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και όπως και να το κάνουμε έδωσε ένα πρώτο δείγμα γραφής.

Αλλωστε ο τελευταίος συμπατριώτης του που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και ταξίδεψε στο Κάιρο για να παίξει στην εθνική Αιγύπτου, ο Αμπντέλ Ραζέκ Μαχμούτ Φαντλάλα -αυτό είναι το πλήρες όνομα του Σικαμπάλα-, δεν επέστρεψε ποτέ στη Θεσσαλονίκη.

Και ως... διαβολική σύμπτωση, την ημέρα που ο «νέος Φαραώ» του ΠΑΟΚ δεν εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου, το όνομα του Σικαμπάλα ακούστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο στη δίκη του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Γούμενου, που κατηγορείται για υπεξαίρεση 778.000 ευρώ από τα ταμεία. Μια δίκη που, μετά από έξι αναβολές, επιτέλους ξεκίνησε, αλλά διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 2 Μαΐου.

Εκεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε ως πολιτική αγωγή από τους Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Αχιλλέα Μαυρομάτη, δείγμα του ότι ο Δικεφάλος δεν σκοπεύει να παρατήσει την υπόθεση

Διαβάστε ακόμη...