Στον... μπαμπούλα στέλνει τη Γαλατά ο ΠΑΟΚ

Από sentragoal.gr:Η Γαλατάσαραϊ «κλώτσησε» τη δεύτερη ευκαιρία που της έδωσε ο ΠΑΟΚ για τη φόρμουλα καταβολής των χρημάτων που αντιστοιχούν στη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες
Πηγή: sentragoal.gr
Στον... μπαμπούλα στέλνει τη Γαλατά ο ΠΑΟΚ

από τον Δικέφαλο του Βορρά στην «τσιμ μπομ» τον περασμένο Ιανουάριο, με αποτέλεσμα η πρώην ομάδα του Αφρικανού εξτρέμ να καταγγείλει τη νυν στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Για να φτάσει ο ΠΑΟΚ σε αυτήν την απόφαση έγιναν αρκετά, με τη Γαλατά να εξαντλεί την υπομονή που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς σε μια ομάδα που βρίσκεται υπό καθεστώς οικονομικής διαχείρισης. Οταν ΠΑΟΚ και Γαλατά κάθισαν στο τραπέζι των συζητήσεων, η συμφωνία που έγινε ήταν η καλύτερη δυνατή για τους Τούρκους, καθώς τα 3,7 εκατ. ευρώ που θα έπρεπε να καταβληθούν στον ΠΑΟΚ μοιράστηκαν σε βάθος χρόνου, με δεδομένα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλατά.

Πριν από σχεδόν δυο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου ακούστηκε το πρώτο κανονάκι στην Κωνσταντινούπολη. Η Γαλατά δεν κατέθεσε ως όφειλε ένα ποσό που αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ ως δόση εξόφλησης της μεταγραφής του Ροντρίγκες.

Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τους Τούρκους, κάτι που δεν κατέστη δυνατόν και έδειχναν ενοχλημένοι καθώς παρά τα διαδοχικά mail που είχαν αποσταλεί σε εκείνους, με τα οποία ο ΠΑΟΚ υπενθύμιζε την ημερομηνία και το ποσό καταβολής των χρημάτων, δεν βρέθηκε λύση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν στον τουρκικό Τύπο -για τα οποία ο ΠΑΟΚ δεν τοποθετήθηκε- υπήρξαν συζητήσεις και ραντεβού των ιθυνόντων της Γαλατά με τον Ιβάν Σαββίδη, από τα οποία προέκυψε νέο χρονοδιάγραμμα για την αποπληρωμή των οφειλόμενων για τη μεταγραφή Ροντρίγκες.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έκανε υποχωρήσεις δείχνοντας καλή πίστη και κατανόηση για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η συμφωνία που επιτεύχθηκε προ 15ημέρου προέβλεπε την καταβολή ενός εκατ. ευρώ μέχρι τις 30 Μαρτίου και 500.000 ευρώ μέχρι τις 30 Απριλίου, με τις υπόλοιπες δόσεις που υπάρχουν μέχρι το καλοκαίρι να μένουν ως έχουν. Φως στο τούνελ δεν φάνηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε από το απόγευμα της Πέμπτης την καταγγελίας της στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία και την παρέλαβε το πρωί της Παρασκευής.

Στην Τουρκία τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «ανησυχία», καθώς κανείς δεν είναι σε θέση να μιλήσει για τις συνέπειες που μπορεί να έχει η υπόθεση αυτή για τη Γαλατά. Πλέον οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν να δουν την επόμενη κίνηση της Γαλατά, καθώς σε περίπτωση που οι Τούρκοι δεν δώσουν σημεία ζωής, η FIFA θα έχει τον πρώτο λόγο

Διαβάστε ακόμη...