Τρίτη αναμέτρηση, τρίτος προπονητής!

Από paok24.com:Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που πορεύεται από το ξεκίνημα της σεζόν με τον Βλάνταν Ίβιτς, η Λάρισα σαφώς και δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για την... σταθερότητά της σε ότι αφορά τον άνθρωπο που κάθεται στην άκρη του πάγκου της.
Πηγή: paok24.com
Τρίτη αναμέτρηση, τρίτος προπονητής!

Ενδεικτικό, είναι το γεγονός πως ο Δικέφαλος θα "συναντήσει" αύριο τρίτο διαφορετικό προπονητή στον "βυσσινί" πάγκο, έχοντας ήδη δύο νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ στους... προκάτοχους "εκλεκτούς" του Αλέξη Κούγια.

Στις 26 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΛ στην Τούμπα με 2-0 χάρη στα γκολ των Μυστακίδη (28΄) και Περέιρα (41΄), με τους Θεσσαλούς να έχουν στον πάγκο τους τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου δε, σε εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής, με γκολ των Μυστακίδη (9΄) και Μάτος (81΄), ο Δικέφαλος πέρασε εύκολα από τη Λάρισα και πάλι με 2-0. Αυτή τη φορά, προπονητής της ΑΕΛ ήταν ο Σάκης Τσιώλης.

Αύριο στην Τούμπα, οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας θα καθοδηγηθούν από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Θεόδωρο Βουτυρίτσα, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο ως υπηρεσιακός τεχνικός μόνο για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς από τη Δευτέρα αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ο Ολλανδός Αντρέ Πάους.

Διαβάστε ακόμη...