Σούπερ μεταγραφές με ξένους και νεαρούς ο στόχος του Ιβάν!

Από metrosport.gr:Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να επενδύσει όσα χρήματα χρειαστεί για να έχει ένα πανίσχυρο ρόστερ ο Βλάνταν Ιβιτς.
Πηγή: metrosport.gr
Σούπερ μεταγραφές με ξένους και νεαρούς ο στόχος του Ιβάν!

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου όπου στοχεύει στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στην πρωτιά στα πλέι οφ.

Την ίδια στιγμή όμως με εντολή Σαββίδη ο Λούμπος Μίχελ σε συνεργασία με τον Βλάνταν Ιβιτς δουλεύουν ώστε η ομάδα να έχει το πανίσχυρο ρόστερ με την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα της επιτρέψει να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

«Πληρώνω όσα χρειαστεί για να αποκτήσουμε τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά» είναι η εντολή Σαββίδη και αυτή η προσπάθεια κινείται σε δυο κατευθύνσεις. Πρώτα απ' όλα ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχυθεί με παίκτες από το εξωτερικό στη θέση του τερματοφύλακα αλλά και του εξτρέμ σε πρώτη φάση. Παράλληλα εν εντοπιστεί και ένας χαφ που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα αλλά και ένας κεντρικός αμυντικός, ο ΠΑΟΚ δε θα ήταν αρνητικός και σε αυτή την ενίσχυση. Με αυτό το σκεπτικό ήδη ο Μίχελ έχει δώσει εντολή σε ξένους ατζέντηδες για σχετικές προτάσεις που θα αξιολογήσει με τον Βλάνταν Ιβιτς. Την ίδια στιγμή στόχος του ΠΑΟΚ είναι να αποκτήσει και τα καλύτερα ταλέντα στην ελληνική επικράτεια και ήδη όπως αποκάλυψε το metrosport.gr πρώτος της στόχος είναι ο Δημήτρης Λημνιός του Ατρομήτου.

Διαβάστε ακόμη...