Γι’ αυτό δεν πληρώνει η «Γαλατά» τον ΠΑΟΚ για Ροντρίγκες!

Από sdna.gr : Η οικονομική κατάσταση στην Γαλατασαράι είναι απελπιστική και τουλάχιστον το προσεχές χρονικό διάστημα ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να περιμένει ούτε σε ένα ευρώ σε ότι αφορά την αποπληρωμή της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες!
Πηγή: sdna.gr
Γι’ αυτό δεν πληρώνει η «Γαλατά» τον ΠΑΟΚ για Ροντρίγκες!

Μπορεί ο Γκάρι Ροντρίγκες φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ να δήλωσε ότι κάνει ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του, όμως τελικά αποδεικνύεται ότι εγκατέλειψε την οικονομική σιγουριά στο Δικεφάλο του Βορρά, για μία ομάδα που μαστίζεται από αγωνιστικά, αλλά κυρίως οικονομικά προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ ήδη προσέφυγε στη ΦΙΦΑ ένεκα της μη καταβολής των απαιτούμενων δόσεων από την Γαλατσαράι, όμως από ότι φαίνεται δεν θα πρέπει να ελπίζει (τουλάχιστον άμεσα) σε εμβάσματα από την τουρκική ομάδα.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA, η Γαλατασαράι έχει κηρύξει στάση πληρωμών εδώ και αρκετούς μήνες, αφού στα ταμεία της δεν υπάρχει κυριολεκτικά ούτε σάλιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία, οι περισσότεροι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τέσσερις μήνες, αφού η διοίκηση δεν μπορεί να φανεί συνεπής ούτε στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της!

Η κακοδιαχείριση των τελευταίων ετών (όπως οι πανάκριβες μεταγραφές των Ντρογκμπά, Ριέρα, Εμπουέ που δεν πρόσφεραν τίποτα), που ως αποτέλεσμα έφερε την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού από τη ΦΙΦΑ, αλλά και την αυστηρή επιτήρηση (κάτι σαν μνημόνιο) λόγω των συνεχών παραβιάσεων του Financial Fair Play, έχει αφήσει το στίγμα της, αφού το ταμείο είναι μείον και στον ορίζοντα δεν φαίνεται φως.

Δεν είναι τυχαίο πως η Γαλατασαράι έχει αρχίσει σταδιακά να ξεφορτώνεται όλα τα βαριά της συμβόλαια (Μπουράκ Γιλμάζ, Φελίπε Μέλο, Άλεξ Τέλες), ενώ το καλοκαίρι δεδομένα θα αποχωρήσουν οι Ποντόλσκι, Ντε Γιονγκ και πιθανότατα ο Γουέσλι Σνάιντερ.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κωνσταντινούπολη υποστηρίζουν ότι παρά την προσφυγή του ΠΑΟΚ στην ΦΙΦA, η Γαλατασαράι δεν σκοπεύει να πληρώσει άμεσα την οφειλή της, αφού κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο τη συγκεκριμένη στιγμή.

Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Ότι αν το καλοκαίρι δεν βρεθεί μία οικονομική σανίδα σωτηρίας για τον τουρκικό σύλλογο, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο σκούρα για την ομάδα του Γκάρι Ροντρίγκες και του Ιγκόρ Τούντορ, η οποία ακόμα δεν έχει λάβει το πράσινο φως από την ΟΥΕΦΑ για τη συμμετοχή της στο ερχόμενο Europa League, που θα έδινε μία οικονομική ανάσα.

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να χάσει τα λεφτά του, αφού η ΦΙΦΑ δεδομένα θα του επιδικάσει το ποσό που (βάσει συμβολαίων) του οφείλεται, ενώ δεν προκύπτει από κάπου ότι τίθεται θέμα επιστροφής του παίκτη στην «Τούμπα».

Διαβάστε ακόμη...