Κίνηση του ΠΑΟΚ για Λημνιό με διπλή ανάγνωση

Από sentragoal.gr: Οι βάσεις της προσπάθειας του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού μπήκαν από το περασμένο καλοκαίρι,
Πηγή: sentragoal.gr
Κίνηση του ΠΑΟΚ για Λημνιό με διπλή ανάγνωση

όταν και το όνομα του 18χρονου επιθετικού βρισκόταν ψηλά στη λίστα με τους παίκτες από την ελληνική αγορά για τους οποίους το τμήμα σκάουτινγκ των «ασπρόμαυρων» είχε τέτοια στοιχεία που τους έφερναν να βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση.

Ο Λημνιός δεν είναι από τους παίκτες που έκαναν «ξεπέταγμα», καθώς το όνομά του είναι γνωστό εδώ και τρία χρόνια μέσω των μικρών εθνικών ομάδων. Φέτος ο 18χρονος έχει ήδη διπλασιάσει τις επίσημες συμμετοχές του με τη φανέλα του Ατρομήτου, έχοντας 28, τη στιγμή που πέρυσι είχε μετρήσει 14, και οι μετοχές του σταδιακά ανεβαίνουν.

Και όσο οι μετοχές ανεβαίνουν, τόσο αρχίζουν και εμφανίζονται και άλλοι μνηστήρες, γεγονός που παίζει και αυτό τον ρόλο του στην ενεργοποίηση του ΠΑΟΚ, που τη δεδομένη χρονική στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να έχει βάλει πλώρη για μια μεταγραφή με διπλή ανάγνωση.

Πλην του καθαρά αγωνιστικού κομματιού (με τους «ασπρόμαυρους» πάνω σε αυτό το κομμάτι να έχουν κάνει έρευνα για το ποιος είναι ο Λημνιός εντός και εκτός γηπέδου), υπάρχει και το επικοινωνιακό κομμάτι, στο οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει εδώ και καιρό να κάνει αίσθηση εντός των τειχών.

Μπορεί αρκετοί να θεωρούν πως ο Δικέφαλος του Βορρά βγήκε κερδισμένος από τον αντι-Ανσαριφάρντ που ήταν ο Πρίγιοβιτς, αλλά το να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει παίκτη για τον οποίο έχουν γίνει κινήσεις έστω και ενός των άλλων τριών του «big-4» είναι κάτι που ακόμα οι «ασπρόμαυροι» το ψάχνουν.

Για τον Λημνιό έχει κινηθεί και ο έτερος Δικέφαλος, και αυτός ήταν ο λόγος που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έδωσαν βάση στη συγκεκριμένη περίπτωση τις τελευταίες ημέρες. Οσο για την πλευρά του παίκτη, κρατάει... ουδέτερη στάση καθώς είναι η τελευταία που θα βιαστεί.

Διαβάστε ακόμη...