«Στην Τούμπα με 35.000 θέσεις»

Από paokrevolution.net : Ο Αγγελος Αναστασιάδης με δηλώσεις του στην εφημερίδα Μetrosport εξέφρασε την άποψη ότι το ιδανικότερο θα ήταν το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ να γίνει στην Τούμπα:
Πηγή: paokrevolution.net
«Στην Τούμπα με 35.000 θέσεις»

«Καλό θα είναι να γίνει το νέο γήπεδο στην Τούμπα, εφόσον υπάρχουν βέβαια οι προδιαγραφές για κάτι τέτοιο. Το σπίτι το γκρεμίζεις και φτιάχνεις καινούριο εκεί που είναι. Νομίζω ότι αν πληροί τις προϋποθέσεις μπορεί να γίνει ένα νέο γήπεδο χωρητικότητας 35.000 θεατών. Φυσικά και ισχύει αυτό που λέει ο κ. Σαββίδης, ότι εκεί είναι συγκεντρωμένο όλο το συναίσθημα, μαζεμένη η ενέργεια του ΠΑΟΚ, δεν το συζητώ αυτό. Φυσικά πρέπει να ακούσουμε και τι θα πει ο κόσμος της ομάδας, όμως πιστεύω ότι εκεί είναι η ιστορία και η παράδοση του ΠΑΟΚ.

Με ρωτάτε αν συμφωνώ με το αν ένα νέο γήπεδο είναι πιο σημαντικό από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Νομίζω ότι αυτά θα πάνε μαζί. Θα θυμάστε που έλεγα από παλιά, ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει ένα προπονητικό κέντρο. Μαζί με το γήπεδο είναι οι βάσεις για να χτίσεις. Τα θεμέλια για να φτιάξεις όλο το οικοδόμημα του συλλόγου".

Διαβάστε ακόμη...