Ικανοποίηση Σαββίδη για τις αλλαγές στη Superleague

Από metrosport.gr : Οι αποφάσεις που ελήφθησαν στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ προκάλεσαν ικανοποίηση στον Ιβάν Σαββίδη
Πηγή: metrosport.gr
Ικανοποίηση Σαββίδη για τις αλλαγές στη Superleague

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Superleague (την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης) με τις αλλαγές στον χώρο του ποδοσφαίρου που θα τεθούν σε άμεση ισχύ από το Πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, προκάλεσαν την ικανοποίηση των επιτελών του Δικεφάλου και του ιδίου του Σαββίδη.

Και αυτό, διότι οι θέσεις που είχε υποστηρίξει δημόσια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα τρία τελευταία χρόνια για την διεξαγωγή των πλέι οφ και με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια, αποτελεί σύμφωνα με όσα έλεγαν εκπρόσωποι του Δικεφάλου την δικαίωση των προτάσεων που είχαν αναλύσει δημόσια εδώ και καιρό. Προτάσεις που είχε υποστηρίξει ο Ιβάν Σαββίδης και είχε δώσει εντολή στους στενούς του συνεργάτες να επιμείνουν με κάθε τρόπο για να περάσουν και από τα υπόλοιπα σωματεία. Ο ΠΑΟΚ με τις σταθερές θέσεις που ανέλυσε τα τελευταία χρόνια, όπως έλεγαν στην ΠΑΕ, υποχρέωσε και τον Ολυμπιακό να τον ακολουθήσει, βλέποντας πλέον πως η ΕΠΟ δεν είναι στα χέρια του.

Με δεδομένο πως ο Πρωταθλητής δεν μπορεί να συμμετέχει απευθείας στους ομίλους του champions league, υπάρχει μία αναθεώρηση από τους «μεγάλους» και μία ταύτιση με τις απόψεις που είχε εκφράσει ο ΠΑΟΚ. Βεβαίως, σε κάθε αλλαγή που αποφασίζεται και εφαρμόζεται, από το αποτέλεσμα μπορεί να κρίνει κάποιος εάν θα υπάρξει θετικό ή αρνητικό πρόσημο. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ που επέμεινε πολύ στις αλλαγές, εκφράζει, μέσω των στελεχών του την ικανοποίηση για την νέα τάξη πραγμάτων.

Διαβάστε ακόμη...