«Πολύ καλό πρόσωπο στα πλέι οφ»

Από paok24.gr: Ο Τέλης Ζουρνατσίδης βρέθηκε στη Sportexpo και δε θα μπορούσε να μην περάσει από το περίπτερο του PAOK24 και του Libero 107,4 παρέα με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.
Πηγή: paok24.gr
«Πολύ καλό πρόσωπο στα πλέι οφ»


Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, ρωτήθηκε αρχικά για την προσθήκη του Ασκα και τη βοήθεια που έδωσε ο νέος Αμερικανός της ομάδας, με το «καλημέρα» στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας. «Είχε ένα κενό εκεί η ομάδα και το ξέραμε, αλλά δεν είναι εύκολη θέση να βρεις παίκτη. Δεν είναι και φτηνή θέση για να βρεις παίκτη. Με τον Ασκα υπήρχε η προϊστορία. Τον ξέραμε, τον είχαμε σημαδέψει καιρό πριν. Τα συγχαρητήρια πρέπει να τα πάρει ο προπονητής, που είχε το σθένος να τον βάλει να παίξει σε εκείνο το σημείο του αγώνα, γιατί δεν είναι μικρό πράγμα να παίξει χωρίς προπόνηση και να έχει άμεση συμμετοχή στη νίκη της ομάδας».

Όσο για τις προσθήκες του ΠΑΟΚ λίγο πριν μπει στην τελική ευθεία της σεζόν ο κ. Ζουρνατσίδης απάντησε: «Οπωσδήποτε όταν κάνεις αλλαγές πριν το τέλος, είναι δίκοπο μαχαίρι. Και η ποιότητα των παιδιών και ο κορμός της ομάδας που υπάρχει, με Έλληνες παίκτες κάνουν πολύ πιο εύκολη την είσοδο κάποιου παίκτη . Η ομάδα έχει ταλέντο και δυνατότητες και ζητάμε λίγα και συγκεκριμένα από κάθε παίκτη που μπαίνει. Σε επίπεδο μπάτζετ είμαστε πολύ παραπάνω καλυμμένοι από αυτό που δαπανήσαμε. Νομίζω θα δείξουμε πολύ καλό πρόσωπο στα πλέι οφ».

Διαβάστε ακόμη...