Παπαποστόλου: «Οι παίκτες πρέπει να προστατεύουν τη φήμη τους»

Απο metrosport.gr : Υπερβολική χαρακτήρισε την έκταση που πήρε το θέμα για το post του Γιώργου Τζαβέλλα ο Χρήστος Παπαποστόλου μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».
Πηγή: metrosport.gr
Παπαποστόλου: «Οι παίκτες πρέπει να προστατεύουν τη φήμη τους»

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνεται χρήση των social media από τους παίκτες για να προστατεύουν τη δική τους φήμη και την εικόνα τους αλλά θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τα ακροατήρια στα οποία απευθύνονται.

Αναλυτικά τα όσα είπε για:

- την ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα: «Δόθηκε μεγαλύτερη έκταση στο θέμα. Η ανάρτηση κρίθηκε υπερβολικά γιατί δεν είναι χυδαία, υβριστική, υποτιμητική προς τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Ερμηνεύτηκε με έναν τέτοιο τρόπο αλλά ο παίκτης προσπαθούσε να προστατεύσει τη δική του φήμη. Επικοινωνιακά λειτούργησε πάρα πολύ σωστά. Αυτή είναι και μια από τη λειτουργία των social media να προστατεύσουμε τα εαυτό μας».

- τα like των παικτών του ΠΑΟΚ στην ανάρτηση του Τζαβέλλα: «Θα διαφωνήσω. Έχουμε διαμάχη πραγματικά; Είναι σημαντικό. Οι τέσσερις αυτοί παίκτες είναι και επαγγελματίες αλλά είναι και νέοι και λειτουργούν παρορμητικά. Τα Like σήμαιναν ότι συμφωνούσαν με το σχόλιο του αλλά εδώ θα πρέπει να ξέρουμε ότι ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει τα ακροατήρια στα οποία απευθύνεται. Εάν  έχουμε ένα τυφλό οπαδικό ακροατήριο που θεωρεί τον Τζαβέλλα θανάσιμο εχθρό δεν θα έπρεπε να το κάνουν».

Τέλος, τόνισε: «Θα τους έλεγα ότι πρέπει να κάνουν αναρτήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να προωθούν τη δική τους δουλειά και να προστατεύουν τη δική τους φήμη αλλά να λαμβάνουν υπόψιν τα ακροατήρια τους».

Διαβάστε ακόμη...