Ουάρντα: «Η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ ήταν μεγάλο βήμα στην καριέρα μου»

Από sdna.gr: Για πολλοστή φορά ο Αμρ Ουάρντα μέσω δηλώσεών του επανέλαβε το πόσο σημαντικό ήταν για τον ίδιο η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Ουάρντα: «Η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ ήταν μεγάλο βήμα στην καριέρα μου»

Με δηλώσεις του στην «ON Sport TV», ο Αμρ Ουάρντα, μίλησε τόσο για την πορεία του με την εθνική ομάδα, όσο και με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ ήταν ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και προσπαθώ κάθε φορά να κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος, παίζω ολοένα και περισσότερα παιχνίδια και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό, γιατί με βοηθάει ώστε να κερδίζω τη θέση μου στην Εθνική ομάδα».

Οσο για την παρουσία του στην εθνική ομάδα της χώρας του τόνισε: «Ήταν το πρώτο φιλικό που παίξαμε μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στη Γκαμπόν. Ευτυχώς, παίξαμε καλά. Παρότι ήταν φιλικό, πάντως, όλοι οι παίκτες πάλεψαν για να πάρουμε τη νίκη. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να κερδίζουμε για να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό όταν αγωνίζομαι με την Εθνική αλλά και την ομάδα μου, καθώς θέλω να συνεχίσω να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου».

Διαβάστε ακόμη...