«Σκανάρει» τον Μεχντί Ταρεμί ο ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr : Το βαρύ πυροβολικό της Περσέπολις, τον 25χρονο διεθνή Ιρανό φορ Μεχντί Ταρεμί, φέρονται να εξετάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Σκανάρει» τον Μεχντί Ταρεμί ο ΠΑΟΚ

Η προεργασία για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο στον ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου εξετάζουν την περίπτωση του 25χρονου, ύψους 1,87μ., Ιρανού, Μεχντί Ταρεμί, ο οποίος αγωνίζεται εκτός από στράικερ και ως αριστερός εξτρέμ και πίσω από τον φουνταριστό.

Φυσικά, ακόμη δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ούτε έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο, εφόσον ικανοποιήσει με τις επιδόσεις του το τμήμα σκάουτινγκ δεν αποκλείεται το καλοκαίρι το όνομά του να έρθει δυνατά στο προσκήνιο.

Ο Ιρανός φορ έχει συνολικά 87 εμφανίσεις με την ομάδα της Περσέπολις, έχοντας σκοράρει 42 φορές. Από αυτές, οι 74 είναι για το Πρωτάθλημα όπου έχει σημειώσει συνολικά 36 γκολ ενώ ήδη προηγείται στον πίνακα των σκόρερ της φετινής σεζόν με 13 γκολ. Αλλα 2 γκολ έχει σε ισάριθμες εμφανίσεις στο Κύπελλο. Επίσης έχει σκοράρει 4 φορές σε 11 εμφανίσεις του στο ασιατικό Champions League.

To «κανόνι» της Περσέπολις φερόταν να απασχόλησε τον ΠΑΟΚ και το περασμένο καλοκαίρι.

Δείτε τον Μεχντί Ταρεμί σε δράση

 

Διαβάστε ακόμη...