Με ανοιχτό το check out

Απο paokrevolution.net : Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες σε ότι αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ το προσεχές καλοκαίρι με αυτή όμως που αφορά το check out να είναι ανοικτή!
Πηγή: paokrevolution.net
Με ανοιχτό το check out

Στο Parkhotel Horst ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί την 1η Ιουλίου αλλά η ημερομηνία αναχώρησης του από την Ολλανδία είναι ανοικτή. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του CHL θα αναχωρήσει νωρίτερα από την Ολλανδία, αφού ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 12 ή 13 Ιουλίου.

Αν όμως ο Δικέφαλος δεν καταφέρει να πάρει την πρωτιά στο μίνι Πρωτάθλημα και κατακτήσει το Κύπελλο, τότε θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουλίου και επομένως μπορεί να παραμείνει μέχρι και τις 15 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο. Ο κυπελλούχος Ελλάδας και ο δεύτερος των πλέι οφ θα μετάσχουν στο Europa League από τον 3ο προκριματικό (27 Ιουλίου), ο 3ος των πλέι οφ στην ίδια διοργάνωση από τον 2ο προκριματικό γύρο (13 Ιουλίου).

Ο ΠΑΟΚ φυσικά στοχεύει στο να κατακτήσει το Κύπελλο αλλά να παίξει στα προκριματικά του CHL όπως συνέβη και πέρσι ώστε να υλοποιήσει ένα ανεκπλήρωτο όνειρο που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή του στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη...