Είναι ο Χούτος Survivor;

Από inpaok.com: Ο... κακός χαμός γίνεται με το Survivor, με το reality του ΣΚΑΪ να φτάνει να κάνει μέχρι και 75% τηλεθέαση σε όλα τα κοινά.
Πηγή: inpaok.com
Είναι ο Χούτος Survivor;

Κάτω από ακραίες συνθήκες διαβίωσης οι διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται καθημερινά σε αθλήματα αλλά και σε κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Ένας από τους Διάσημους στην ακτή του Άγιου Δομίνικου είναι ο Λάμπρος Χούτος και αυτόματα οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ελλάδα ανέσυραν πολλές ιστορίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο πρώην παίκτης της Ρόμα, της Ίντερ, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του Πανιωνίου, της Αταλάντα, της Μαγιόρκα, της Ρετζίνα και της Πεσίνα.

Ο καυγάς με τον Μαντζουράκη («φύγε βρωμάει η ανάσα σου»), ο περιβόητος μπαμπάς-μάνατζερ, η στροφή στο MMA μετά το τέλος του ποδοσφαίρου, η δουλειά ως ατζέντης και η σχέση του με τον ΠΑΟΚ, είναι λίγο-πολύ γνωστά.

Ο Χούτος είναι γεννημένος στις 7 Δεκεμβρίου 1979 στην Αθήνα μεν, αλλά είναι Τρικαλινός, με στενές σχέσεις στην θεσσαλική πόλη. Οι λιγοστοί του φίλοι προέρχονται από εκεί και είναι μόνιμα στις κερκίδες των γηπέδων που αγωνίζεται.

Είναι ένας άνθρωπος που ανοίγεται δύσκολα, ευγενικός, τυπικός και απόμακρος. Δύσκολα θα σου ανοιχτεί και θα σου μιλήσει για τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, δύσκολα θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Οι ομοιότητες του χαρακτήρα του με αυτές του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι πολλές.

Και οι δυο έμειναν στην Θεσσαλονίκη για μια σεζόν, ποδοσφαιρικά πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Και οι δυο προτίμησαν να επικοινωνήσουν ότι και οι ίδιοι είχαν την αίσθηση του περαστικού και έμειναν μόνιμα σε ξενοδοχείο. Ο Χούτος με την τότε σύντροφό του και το παιδάκι τους έμειναν για 9-10 μήνες σε μια σουίτα σε ξενοδοχείο της περιοχής αεροδρομίου, οι επαφές τους στην πόλη ήταν περιορισμένες και ο ίδιος το μεγαλύτερο διάστημα τραυματίας.

Κανείς όμως δεν βρήκε λόγο να κατηγορήσει τον Χούτο για αγένεια, για κακή συμπεριφορά, για παράλογες απαιτήσεις. Δεν έδεσε μεν, ίσως δεν πρόσφερε πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ, αλλά κανείς δεν έχει κακές αναμνήσεις από εκείνον.

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας με την Πεσίνα στην Γ' Ιταλίας ένα χρόνο μετά, το 2010, τον βρήκε χορτασμένο και ίσως κουρασμένο από το ποδόσφαιρο. Όπως σε κάθε ποδοσφαιριστή, το...κρέμασμα των παπουτσιών δημιουργεί ένα μικρό σοκ. Ειδικά σε κάποιον που το αποφασίζει μόλις στα 31 του...

Στον μικρόκοσμό του και στο συγκεκριμένο, σφιχτό του πρόγραμμα, ο Χούτος βόλευε τις ιδιαιτερότητες του κλειστού του χαρακτήρα. Μετά από αυτό, έπρεπε να κοινωνικοποιηθεί, να συμβιβαστεί, να αλλάξει.

Η σχέση του ολοκληρώθηκε και η Ιταλίδα σύντροφός του με την αγαπημένη του κόρη έμειναν στο Μιλάνο, άρα και ο Λάμπρος έπρεπε να προσαρμόσει τη ζωή του ανάλογα. Κράτησε ένα σπίτι στο Μιλάνο για να επισκέπτεται συχνά τη μικρή και μέσω των γνωριμιών του συνεργάστηκε με Ιταλούς ατζέντηδες για να δραστηριοποιηθεί ως συνεργάτης του με ειδικότητα την Ελλάδα.

Το μεγάλο του project είναι ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανιώνιο, έκανε μια μεγάλη διαδρομή μέσα σε έναν χρόνο εξαιτίας των συμβουλών του ατζέντη του. Δεν ανανέωσε το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό επειδή δεν του υποσχόταν προώθηση στην πρώτη ομάδα και έφυγε για την Ιταλία και τη Ρόμα. Ο Χούτος τον πρόσφερε στην ομάδα που είχε ανοίξει και στον ίδιο την πόρτα στην Ιταλία με τις καλύτερες συστάσεις. Τα χαρτιά της μεταγραφής όμως αργούσαν να φτάσουν και τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου ο Χούτος είχε σταντ μπάι και τον Ηρακλή. Τον ένοιαζε να βρει ομάδα που θα δώσει αγώνες στον Λάμπρου καθώς όπως έλεγε: «Δεν υπάρχει περίπτωση αυτόν τον παίκτη να μην τον φέρω στη Serie A".

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι πως την τελευταία μέρα των μεταγραφών του Αυγούστου, ο Χούτος χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για να δει αν μπορεί να πάει ο Λάμπρου εκεί, όμως ο σχεδιασμός δεν περιελάμβανε έναν ακόμη ακραίο. Τελικά η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο, με τον Χούτο να επιστρέφει μετά από 7 χρόνια στην Τούμπα, αυτή τη φορά ως ατζέντης.

Διαζευγμένος, άνεργος και με πολύ χρόνο, ο Χούτος έψαχνε να βρει ένα νέο ενδιαφέρον να γεμίσει το χρόνο του. Μοναχικός μεν, αλλά και άρρωστος με τον αθλητισμό, ξεκίνησε να μυείται στις πολεμικές τέχνες και το MMA.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα άρχισε να διοργανώνει αλλά και να συμμετέχει σε αγώνες, με τις επιδόσεις του να είναι αξιοπρόσεκτες. Μάλιστα μέσω ενός ατομικού αθλήματος, όπου η κοινωνικοποίηση δεν είναι όσο απαραίτητη είναι στο ποδόσφαιρο, άρχισε να ανοίγεται όλο και περισσότερο.

Αρκετοί πλέον έχουν γνωρίσει το ιδιαίτερο χιούμορ του, τους...ιταλικούς του τρόπους και την παροιμιώδη ευγένειά του. Ο κύκλος του μεγάλωσε, αλλά οι παιδικοί του φίλοι είναι εκείνοι που βρίσκονται ακόμη εκεί, πολύ ψηλά στην προσωπική του ιεράρχηση.

Η απόφαση για συμμετοχή στο Survivor δεν είναι τυχαία. Ο ίδιος μέσω του MMA και των γνωριμιών του στην Ιταλία, είχε αποκτήσει το αποκλειστικό δικαίωμα διαχείρισης των δικαιωμάτων ενός αντίστοιχου τηλεοπτικού ριάλιτι και στην προσπάθειά του να πουλήσει αυτό στα ελληνικά κανάλια, βρέθηκε να του έχει προταθεί η συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Η απόφασή του ήταν αντανακλαστική και εύκολη. Αποδέχτηκε άλλη μια πρόκληση στην ζωή του και μένει να δούμε μέχρι που θα φτάσει...

Διαβάστε ακόμη...