Σεμινάρια από ειδικούς για τα… κλικ

Από metrosport.gr: Το πόσο λάθος διαχειρίστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα social media στην περίπτωση της ανάρτησης του Τζαβέλλα απασχολεί ακόμη έντονα τους επιτελείς της ΠΑΕ.
Πηγή: metrosport.gr
Σεμινάρια από ειδικούς για τα… κλικ

Γι' αυτό και είναι δεδομένη η απόφαση για αυστηροποίηση του εσωτερικού κανονισμού (όπως αποκάλυψε η «Μ» χθες), το οποίο, πάντως, δεν είναι το μόνο μέτρο που επεξεργάζονται στις τάξεις του Δικεφάλου. Ήδη έχουν καταλήξει σε ένα συνολικό πλάνο, το οποίο θα πάρει σάρκα και οστά σε συνεργασία όχι μόνο με το νομικό τμήμα, αλλά και μ' αυτό της επικοινωνίας το οποίο θα ασχοληθεί με το να καθορισθούν σεμινάρια που θα γίνουν ειδικά, στους νεαρούς παίκτες. Είναι αυτοί που κάνουν συχνή, καθημερινή και πολύωρη χρήση των social media, για το πως θα τα διαχειρίζονται σωστά και θα αποφεύγουν τις παγίδες που κρύβουν.

«Κόουτς, δεν θα ξαναγίνει»

Στο μεταξύ, όλοι οι εμπλεκόμενοι ποδοσφαιριστές (Πέλκας, Μυστακίδης, Κουλούρης οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις) μίλησαν με τον Ιβιτς δίνοντας του την ίδια εξήγηση με αυτή που έδωσε ο Μυστακίδης δημόσια κατά την διάρκεια των δηλώσεών του ως MVP Φεβρουαρίου. Λέγοντας, δηλαδή, ότι αρχικά είδαν τη φωτογραφία της εθνικής στην ανάρτηση του Τζαβέλλα και έκαναν like, αλλά μόλις αντιλήφθηκαν την μπηχτή για τον προπονητή του ΠΑΟΚ το απέσυραν κατευθείαν, ενώ υποσχέθηκαν στον τεχνικό του Δικεφάλου ότι θα είναι πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά.

Διαβάστε ακόμη...