«Τώρα έμαθα ότι με θέλει στον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μαζί με τους Γιώργο Τουρσουνίδη, Φιλώτα Πέλλιο και Κυριάκο Αλεξανδρίδη βρέθηκαν στην Νέα Υόρκη συνοδεύοντας τον Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: metrosport.gr
«Τώρα έμαθα ότι με θέλει στον ΠΑΟΚ»

Ο Σαλπιγγίδης μίλησε στο metrosport.gr για την εμπειρία που βίωσε, την συναναστροφή του με τους φίλους του ΠΑΟΚ και σχολίασε την αποκάλυψη Σαββίδη πως τον θέλει ενεργό: «Ηταν μία πολύ όμορφη εμπειρία, είναι κάτι μοναδικό, όλο αυτό που ζήσαμε με τους Έλληνες της ομογένειας.

Αυτό που αντιληφθήκαμε όλοι είναι ότι νιώθουν την Ελλάδα μέσα στην καρδιά τους. Παρότι είμαστε τόσο μακριά από τη χώρα μας, νιώθεις ότι είσαι στην Ελλάδα. Ειδικότερα για τα παιδιά του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης θέλω να τονίσω ότι μας άνοιξαν την αγκαλιά τους. Νιώσαμε τη ζεστασιά και την αγάπη τους για την ομάδα», ενώ αναφέρθηκε και στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που έλαβε χώρα στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ: «Ηταν μία ξεχωριστή εμπειρία και η παρέλαση». Τέλος, όσον αφορά το θέμα της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ που έθιξε ο Ιβάν Σαββίδης με τα λεγόμενά του στα εγκαίνια του συνδέσμου, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αρκέστηκε να σχολιάσει: «Το άκουσα και εγώ την ώρα που το είπε μπροστά σε όλους τους φιλάθλους, δεν έκανα κάποια κουβέντα παραπάνω με τον κ. Σαββίδη».

Διαβάστε ακόμη...