«Αυτοί κάνουν τη διαφορά»

Από inpaok.com: Ένας από τους αφανείς ήρωες του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ είναι ο τιμ μάνατζερ και βοηθός προπονητή, Γρηγόρης Νατσιόπουλος.
Πηγή: inpaok.com
«Αυτοί κάνουν τη διαφορά»

Ο άνθρωπος αυτός τρέχει το τμήμα στην καθημερινότητά του, λύνοντας όλα τα προβλήματα και οργανώνοντας ακόμη και τις πιο απλές λεπτομέρειες. Στην πρώτη του σεζόν στο Δικέφαλο πανηγύρισε τον πρώτο διαθέσιμο τίτλο με το τμήμα.

Την επόμενη ημέρα του τελικού και όταν δεν είχαν κοπάσει ακόμη οι πανηγυρισμοί μίλησε για το σημαντικότερο διήμερο της έως τώρα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Νατσιόπουλος:

«Είναι πάρα πολύ σημαντική η πρώτη κατάκτηση για μένα καθώς είναι πολύ μεγάλο το συναισθηματικό δέσιμο για μένα τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τους παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ. Σε μία μεγάλη ομάδα μόνο παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα μπορείς να έχεις».

Για το αν φοβήθηκε κάποια στιγμή πως ο τίτλος χάνεται

«Όταν έφυγε ο Φίλιππος με πέντε γκολ «κλονιστήκαμε» είναι η αλήθεια. Αλλά επειδή όπως προείπα έχουμε παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα αντιδράσαμε και κάναμε τη μεγάλη ανατροπή. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ήταν ο Μαστορογιάννης που πήρε πάνω του την ομάδα και τον ακολούθησαν οι υπόλοιποι».

Συνολικά για τη διοργάνωση και τον κόσμο του ΠΑΟΚ

«Η διοργάνωση ήταν μία από τις ομορφότερες που έχω δει στα 22 χρόνια που είμαι στο χώρο του χάντμπολ. Ο κόσμος μας ήταν καταπληκτικός και το συναίσθημα που μας δημιούργησε μοναδικό. Πήγαμε μετά την κατάκτηση και στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κοζάνης και ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές».

Διαβάστε ακόμη...