«Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα...»

Από paok24: Η «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ» πλησιάζει και την Κυριακή 2/4 με σύνθημα «Ο ΠΑΟΚ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ» η οικογένεια του Δικεφάλου φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τρόφιμα υπέρ των πέντε Ιερών Μητροπόλεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα...»

Ο υπεύθυνος της εκδήλωσης εκ μέρους του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ κ. Άλκης Ησαϊάδης μίλησε στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη για τις προετοιμασίες ενόψει της συγκεκριμένης ημέρας που τείνει να γίνει θεσμός.

Κύριε Ησαϊάδη, πώς πάνε οι προετοιμασίες για την εκδήλωση;

"Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, η ανταπόκριση των εταιρειών είναι πολύ ικανοποιητική και πλέον όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μία δράση του ενιαίου ΠΑΟΚ, η οποία σκοπό έχει αφ’ενός την κοινωνική αλληλεγγύη και αφ’ετέρου να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΟΚτσή".

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά. Πιστεύετε ότι τείνει να γίνει θεσμός;

"Ειλικρινά σας λέω, θα ήθελα προσωπικά να έχει εξαλειφθεί η ανάγκη για τέτοιες εκδηλώσεις, αλλά δυστυχώς η οικονομική κρίση συνεχίζεται.
Όσο, λοιπόν, θα συνεχίζεται, ο ΠΑΟΚ θα κάνει αυτό που πρέπει, πρωτοπόρος παντού, αφού ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο, αλλά μία ιδέα που περιλαμβάνει πολλά πράγματα και γι’ αυτό άλλωστε είναι τόσο δημοφιλής".

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πότε μπορεί να προσφέρει την βοήθειά του;

"Την Κυριακή 2 Απριλίου, από τις 9π.μ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Λάρισα, έξω από τη Θύρα 1 του Γηπέδου Τούμπας, θα είμαστε εκεί να παραλαμβάνουμε την προσφορά του καθενός, η οποία αμέσως θα διανεμηθεί στα συσσίτια των πέντε Ιερών Μητροπόλεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Την περασμένη Κυριακή κατακτήσαμε το Κύπελλο στο χάντμπολ, αυτή την Κυριακή κατακτούμε το Πρωτάθλημα στην ανθρωπιά και την κοινωνική αλληλεγγύη".

Διαβάστε ακόμη...