Όταν ο ΠΑΟΚ άλωνε το ΣΕΦ!

Από inpaok: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου είναι να παραμείνει ανταγωνιστική και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο τέλος.
Πηγή: inpaok.com
Όταν ο ΠΑΟΚ άλωνε το ΣΕΦ!

Κάτι περισσότερο, το οποίο τα τελευταία χρόνια φαντάζει πολύ δύσκολο… Ο Ολυμπακός πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στην Euroleague, αλλά όταν σε κάποια παιχνίδια του πρόσφατου παρελθόντος η ομάδα παρουσιάζοταν καλή στον αγώνα, άλλα … μέσα έκρινα την τελική επικράτηση του αντιπάλου.

Ο Δικέφαλος, λοιπόν, την τελευταία φορά που έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν στις 4 Μαΐου του 2000 για τον πρώτο ημιτελικό των playoffs, όταν βοηθός προπονητή του Κώστα Φλεβαράκη ήταν ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει τελικά με 66-69!

Οι ασπρόμαυροι έχουν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας συνολικά σε 70 αγώνες μετρώντας 18 νίκες. Την σεζόν 1992-1993 η τότε «χρυσή» ομάδα πέτυχε την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη επί των Πειραιωτών με σκορ 71-85 έχοντας πρώτο σκόρερ της τον Τζόν Κόρφα που πέτυχε 27 πόντους.

Από το 2000 μέχρι και σήμερα έχουν άλλαξει πολλά για τον ΠΑΟΚ και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μετράει 19 διαδοχικές νίκες. Ωστόσο, όπως είπαμε και παραπάνω, όταν ο ΠΑΟΚ διεκδικούσε επί ίσοις όροις το θετικό αποτέλεσμα, αναλάμβαναν δράση … άλλοι, οι οποίοι και έκριναν τα παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...