Παίρνουν μέτρα στον ΠΑΟΚ για τα social media

Από metrosport.gr: Οι άνθρωποι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έχουν ήδη έτοιμο ένα πλάνο που θα κοινοποιηθεί στους παίκτες και σε όλους όσους συμμετέχουν ενεργά στην ομάδα
Πηγή: metrosport.gr
Παίρνουν μέτρα στον ΠΑΟΚ για τα social media

Τα «κρούσματα» των τελευταίων ημερών με αφορμή τα likes αρκετών παικτών και όχι μόνο, σε σχόλια και προκλητικές αναρτήσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ (πρόσφατο παράδειγμα το post του Τζαβέλλα εναντίον του προπονητή του Δικεφάλου, Βλάνταν Ιβιτς) επιβάλλουν την άμεση ενεργοποίηση και αναδιάρθρωση του εσωτερικού κανονισμού.

Είναι αδιανόητο, για έναν οργανισμό όπως είναι ο ΠΑΟΚ, να παρατηρούνται τέτοιου είδους φαινόμενα, ακόμη και από αφέλεια, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους περιμένουν στην «γωνία» για αρνητικά σχόλια ποικίλου είδους. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Σφίξτε τα λουριά με άμεσα μέτρα. Και η αναδιάρθρωση του εσωτερικού κανονισμού με την επιβολή ποινών σε όσους «ξεφύγουν» στο μέλλον με νέες επιπολαιότητες στα social media, πρέπει να γίνει χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση από την ΠΑΕ.

Πληροφορούμαστε (όπως λένε από τον ΠΑΟΚ) πως ήδη υπάρχει έτοιμο ένα προσχέδιο, το οποίο θα κοινοποιηθεί στους παίκτες και σε όλους όσους συμμετέχουν ενεργά στον ΠΑΟΚ. Η ενεργοποίησή του δεν πρέπει επ' ουδενί να καθυστερήσει. Γιατί στην «παγίδα» των μηνυμάτων στα social media δεν έχουν πέσει μόνο παίκτες. Η προσοχή όλων ανεξαιρέτως λοιπόν, από όποιο πόστο κι αν κατέχουν, πρέπει να είναι υπεραυξημένη. Και αν κάποιος ξεφύγει, η επιβολή ποινών, για την προστασία του ΠΑΟΚ, πρέπει να είναι αμεσότατη.

Διαβάστε ακόμη...