Ο παίκτης των 12 εκατ. ευρώ και η λογική των μεταγραφών!

Από metrosport.gr: Στη Νέα Υόρκη ο Ιβάν Σαββίδης ανέλυσε εκτενέστερα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ και ειδικά τον κόσμο του...
Πηγή: metrosport.gr
Ο παίκτης των 12 εκατ. ευρώ και η λογική των μεταγραφών!

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε πολύ αναλυτικότερα σε σχέση με το παρελθόν για τις μεταγραφές και το πώς ο ΠΑΟΚ επιλέγει παίκτες. Εξήγησε, με αφορμή και το παράδειγμα του τραυματισμού του Πρίγιοβιτς, ότι είναι πολύ δύσκολο να φέρεις στην Ελλάδα παίκτες μεγάλης αξίας γιατί και δεν υπάρχουν οι υποδομές και δεν είναι και οι ομάδες έτοιμες.

«Ο Γιώργος (σ.σ. ο γιος του) μου λέει ότι πρέπει να αποκτήσουμε μεγάλους παίκτες με χαρακτήρα. Αλλά δεν μπορούμε να έχουμε παίκτη των 2κ. ευρώ ευρώ και δίπλα του παίκτη των 200.000 ευρώ» είπε κάποια στιγμή χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε ότι πρέπει οι παίκτες να φιλτράρονται από τους σκάουτς τον Μίχελ και τον Ίβιτς πριν καταλήξουν στον ίδιο για την τελική απόφαση.

Αίσθηση προκάλεσε επίσης η αναφορά του στην περίπτωση ενός παίκτη 12 εκατ. ευρώ με τον οποίο μιλούσε για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούσε να τον φέρει βάσει όλων όσων είχε εξηγήσει πιο πάνω. Σ' αυτό το σημείο πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Σαββίδης δεν εξήγησε τι ακριβώς εννούσε με τα 12 εκατ. ευρώ. Αν εννοούσε κόστος συμβολαίου ή και αγοράς μαζί. Πάντως στους ομογενείς που ήταν παρόντες δημιούργησε αίσθηση.

Διαβάστε ακόμη...