Συζήτηση για Σόμπι, ποιές είναι οι προοπτικές

Aπο basketplus.gr : Όπως είχε αποκαλύψει η «Αrena Press» ο ατζέντης του Νέιθαν Σόμπι, Γιώργος Πάνου, βρέθηκε το Σάββατο στο «Παλατάκι» και παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα.
Πηγή: basketplus.gr
Συζήτηση για Σόμπι, ποιές είναι οι προοπτικές

Tο θέμα της διάθεσης του ΠΑΟΚ να ανανέωσει τη συνεργασία του με τον Αυστραλό για την επόμενη σεζόν ήταν από τα βασικά στην ατζέντα του…

Έτσι πριν την έναρξη του αγώνα συζήτησε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ οι οποίοι εξέφρασαν και μάλιστα ζεστά την διάθεση τους να συνεχίσουν με τον 27χρονο γκαρντ φόργουορντ, ωστόσο ο κ. Πάνου τους εξήγησε ότι είναι νωρίς και θα παίξει ρόλο η άποψη του παίκτη που σκέφτεται τα σάμερ λιγκ του Ιουλίου στο ΝΒΑ.

«Μπορεί να βρεθεί λύση αν θέλει ο Νέιθαν να μείνει, εγώ το θέλω πάντως γιατί εδώ θα βελτιωθεί και θα μπορέσει να ανεβάσει το κασέ του. Μου είπε οτι νοιώθει καλά στην ομάδα και αυτός και η σύντροφος του. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό πρόγραμμα. Θα μιλήσω με το παίκτη και θα δούμε» σχολίασε ο ατζέντης του Σόμπει, που έμεινε και την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το βράδυ του Σαββάτου καθώς Πάνου και Σόμπεϊ συνέφαγαν, ο 27χρονος εξέφρασε τηξν ικανοποίηση του για την παρουσία του σε ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη, του αρέσει η κατάσταση, η προοπτική των πλέι οφ, αλλά ζήτησε να μην γίνει τώρα ουσιαστική κουβέντα για το μέλλον. Ευνόητοι οι λόγοι…

Διαβάστε ακόμη...