«Εκπληκτικό διήμερο, να πετύχουμε τον στόχο του πρωταθλήματος»

Απο paok24.com : Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πανηγύρισε το Κύπελλο Ελλάδας στο Final-4 της Κοζάνης, πετυχαίνοντας τον πρώτο φετινό της στόχο.
Πηγή: paok24.com
«Εκπληκτικό διήμερο, να πετύχουμε τον στόχο του πρωταθλήματος»

Ο «Δικέφαλος» χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φίλιππου Βεροίας και του Πανελληνίου για να φτάσει στον πολυπόθητο τίτλο.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτής της επιτυχίας, ο Νίκος Κοκκώνης, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 και μίλησε για όσα έζησε με τους συμπαίκτες του, αλλά και για τον επόμενο στόχο της κατάκτησης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα δύο σπουδαία παιχνίδια πριν ο ΠΑΟΚ πανηγυρίσει τον τίτλο: Ήταν και τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ωστόσο, δεν τα φοβηθήκαμε στιγμή και νομίζω ότι για αυτό στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Ακόμα κι όταν ήμασταν πίσω στο σκορ και με τον Φίλιππο και με τον Πανελλήνιο πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και το δείξαμε. Το έχουμε ξανακάνει. Αυτό λέγαμε σε ένα ταιμ άτου και δείξαμε ότι μπορούσαμε να το πετύχουμε και πάλι.

Για την αφιέρωση στον συνεταίρο του: Τον ευχαριστώ γιατί εμείς στο χάντμπολ, οι περισσότεροι αθλητές, δουλεύουμε και πρέπει να λείπουμε από τις δουλειές μας και έλειψα πολλές μέρες. Ο συνέταιρος μου έδειξε μεγάλη κατανόηση και για αυτό τον ευχαριστώ και του αφιερώνω τον τίτλο.

Για το πώς έζησε τη διοργάνωση: Ήταν ένα εκπληκτικό διήμερο εκπληκτικο. Πρέπει να πούμε ότι ήταν μία φοβερή διοργάνωση κι ήταν όλα όσα ζήσαμε πολύ ωραία. Υπήρχε μια κερκίδα γεμάτη ΠΑΟΚτσήδες και μία άλλη κερκίδα με κόσμο του χάντμπολ που πανηγύρισε μαζί μας κι αυτή ήταν πολύ όμορφη εικόνα. Το χαρήκαμε κι εμείς πολύ με τον κόσμο μας και τον ευχαριστούμε.

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, στο οποίο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μειονεκτική θέση στη διεκδίκηση: Είναι μία ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια της χρονιάς αυτός ο τίτλος. Όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο δείχνουμε χαρακτήρα κι αυτό το έχουμε αποδείξει πολλές φορές. Δε θεωρώ ότι είμαστε σε δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα, έχουμε σπάσει ξανά έδρες. Από εδώ και πέρα απλά έχοντας πετύχει τον πρώτο στόχο του καλοκαιριού θα πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο του πρωταθλήματος. 

Διαβάστε ακόμη...