Ζαραβίνας: "Άξιος νικητής ο ΠΑΟΚ"

Απο handballistas.gr : Μετά το τέλος του τελικού, ο προπονητής του Πανελλήνιου ΓΣ και ο αρχηγος της ομάδας δήλωσαν τα εξής:
Πηγή: handballistas.gr
Ζαραβίνας: "Άξιος νικητής ο ΠΑΟΚ"

Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Πανελληνίου): «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς ήταν άξια νικήτρια. Εμείς ερχόμενοι εδώ θέλαμε να είμαστε όσο πιο δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο όταν έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια. Κάποιες λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά. Δώσαμε δεύτερες και τρίτες επιθέσεις στον ΠΑΟΚ».

Μάριος Τζανακάκης (Αρχηγός Πανελληνίου): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αν και ξεκινήσαμε πολύ νωθρά, παρόλα αυτά κάναμε την ανατροπή από 4 γκολ και ξαναμπήκαμε στο ματς. Μέχρι το τέλος ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ναι μεν είμαστε ευχαριστημένοι από την μεγάλη προσπάθεια, αλλά όταν φτάνεις σε έναν τελικό στόχος είναι πάντα το κύπελλο. Στο τέλος της ημέρας ο ΠΑΟΚ ήταν λίγο καλύτερος στις λεπτομέρειες και κέρδισε δίκαια».

Διαβάστε ακόμη...