"Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια"

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας στο χάντμπολ, με τον πρόεδρο του «ασπρόμαυρου» ΑΣ Θανάση Κατσαρή, να μιλάει για όλα στο SDNA.
Πηγή: sdna.gr
"Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια"

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά βρέθηκε σε τελικό της ομάδας για πρώτη φορά μετά το μακρινό 2009, όπου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος όπως είναι λογικό από την εμφάνιση των παικτών.

Αμέσως μετά το τέλος του σημερινού τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, μίλησε στο SDNA, όπου κλήθηκε να απαντήσει αν ήρθε η ώρα για να πάρει πρωτάθλημα και ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ.

Αρχικά σημείωσε πως: «Πιστεύω ότι είχαμε πάρα πολύ άγχος. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη αλλά δυσκολεύτηκαν. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια αλλά και στο τεχνικό τιμ. Πετύχαμε τον ένα στόχο. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι και οι δυο τίτλοι. Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ καλούς παίκτες. Πιστεύω με λίγη προσπάθεια μπορούμε το πρωτάθλημα».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος είναι δίπλα πάντα στην ομάδα, σε όλα τα αθλήματα. Σε όλα τα τμήματα είναι μαζί μας. Είναι δύσκολος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, όμως όταν πάμε καλά μπορούν να γεμίσουν οποιοδήποτε γήπεδο, όσο και αν χωράει αυτό».

Για το αν ήρθε η ώρα να πάρει πρωτάθλημα και η ομάδα ποδόσφαιρου: «Έχω την εντύπωση πως κάποια στιγμή θα γίνει αυτό. Έχει μπει "νερό στο αυλάκι" και πιστεύω πως έχει ωριμάσει ο χρόνος για να κάνουμε και εκεί επιτυχίες»

Διαβάστε ακόμη...