«Ημιτελικός με μεγάλο ενδιαφέρον το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ»

Από sport-fm.gr: Ο Κώστας Χαλκιάς αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού που αντιμετώπισε πρόσφατα και στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport-fm.gr
«Ημιτελικός με μεγάλο ενδιαφέρον το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ»

«Καλό για το ποδόσφαιρο να είναι ισχυρός», τόνισε.

 

Την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού σχολίασε ο Κώστας Χαλκιάς, τονίζοντας μέσω της Nova ότι είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να παρουσιάζεται ισχυρός, ενώ μίλησε για ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και περιμένει «μάχη» με ενδιαφέρον ανάμεσα στις πρώην ομάδες του.

Παράλληλα, ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής αναφέρθηκε στο πρόσφατο φιλικό με τους «πράσινους», στο οποίο οι Αχαιοί ηττήθηκαν με 3-1.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το φιλικό με τον Παναθηναϊκό, την πορεία των «πράσινων» και της ομάδας του: «Εντάξει ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα αναμφισβήτητα. Για εμάς ήταν ένα πολύ καλό τεστ και αποτέλεσε πολύ καλή εμπειρία για αρκετά παιδιά από την ομάδα μου, που αγωνίστηκαν κόντρα σε πολύ καλούς αντίπαλους. Είναι καλό ο Παναθηναϊκός να είναι ισχυρός και καλός. Όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε ό,τι αφορά εμάς, θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα μου. Είναι θετικό ότι γίνεται μια καινούργια αρχή εδώ, ευελπιστούμε ότι η χρονιά θα τελειώσει με καλό τρόπο και ότι θα ανεβούμε στη δεύτερη κατηγορία και σιγά-σιγά, βήμα-βήμα θα κάνουμε το κάτι διαφορετικό στην Ελλάδα και παράλληλα αυτό που είναι λογικό στο εξωτερικό με σωστό προγραμματισμό να φθάσουμε εκεί που πρέπει και χωρίς βιασύνες».

-την κλήρωση Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: «Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες παίζουν καλά στα τελευταία ματς. Θα έχουν ενδιαφέρον οι αναμετρήσεις, όπως και το άλλο ζευγάρι θα έχει ενδιαφέρον. Ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια και να περάσει ο καλύτερος. Θεωρώ ότι πολλά παίζουν ρόλο, δεν είναι μόνο οι λεπτομέριες. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Το πώς θα παρουσιαστεί η κάθε ομάδα. Τον τρόπο παιχνιδιού που θα παρουσιάσει η κάθε ομάδα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και δυστυχώς όλοι έτσι κρίνονται»

Διαβάστε ακόμη...