Κέντρισαν το ενδιαφέρον οι Ούγγροι Μπάλοκ και Σάντο

Από metrosport.gr: Ποιοι είναι οι δύο νεαροί Ούγγροι ποδοσφαιριστές που άρεσαν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο φιλικό Ελλάδας - Ουγγαρίας.
Πηγή: metrosport.gr
Κέντρισαν το ενδιαφέρον οι Ούγγροι Μπάλοκ και Σάντο

Την περασμένη Τετάρτη στην Τούμπα διεξήχθη η φιλική αναμέτρηση των Εθνικών ομάδων Ελπίδων Ελλάδας – Ουγγαρίας όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με σκορ 2-1.

Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και εκτός από τους Έλληνες διεθνείς, «τσέκαραν» και Ούγγρους. Από την παρακολούθηση, σχημάτισαν πολύ καλή εικόνα για τον πανύψηλο (1,97) επιθετικό Νόρμπερτ Μπάλοκ που ανήκει στην Ιταλική Παλέρμο.

Ο Μπάλοκ παρά το ύψος του, έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί με άνεση τόσο ως δεξί, όσο και ως αριστερό εξτρέμ. Ο Ούγγρος επιθετικός άρεσε, καθώς το όνομά του συζητήθηκε έντονα.

Ο παίκτης ανήκει στην Παλέρμο από τον Ιανουάριο, η ομάδα του «παλεύει» για να παραμείνει στη Serie A και εάν υποβιβαστεί θα δημιουργηθούν ισχυρές προϋποθέσεις για περαιτέρω συζητήσεις, εφόσον ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να προχωρήσει στην περίπτωσή του. Εκτός από τον Μπάλοκ (φορούσε τη φανέλα με το Νο 9), καλά στοιχεία έδειξε και ο Τάμας Σάντο (με το Νο 10) στο πρόσφατο φιλικό, που ανήκει στην Ραπίντ Βιέννης.

Διαβάστε ακόμη...