«Η Ελλάδα θα ζήσει για πάντα, δεν μπορεί να πεθάνει»

Μήνυμα για την επέτειο της επανάστασης του 1821 έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης από τη Νέα Υόρκη, όπου έδωσε το «παρών» σε πανομογενειακή συγκέντρωση.
Πηγή: sport-fm.gr
«Η Ελλάδα θα ζήσει για πάντα, δεν μπορεί να πεθάνει»

Επί τη ευκαιρία της παρουσίας του στη Νέα Υόρκη για τα σημερινά (25/03) εγκαίνια συνδέσμου του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το «παρον» σε πανομογενειακή συγκέντρωση και έστειλε το δικό του μήνυμα για την επέτειο της επανάστασης του 1821.

Ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου του Βορρά» πήρε τον λόγο κατά τη διάρκειας της εκδήλωσης και έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στην επέτειο της 25ης Μαρτίου, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι πράγματι η Ελλάδα θα ζήσει για πάντα, δεν μπορεί να πεθάνει. Την αγαπάμε πάρα πολύ, και στην ψυχή μας, στην καρδιά μας θέλουμε όλες τις αξίες του ελληνικού λαού».

Στην πανομογενειακή συγκέντρωση παρευρέθησαν ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας, ο πρόξενος Μάνος Κουμπαράκης, ο τελετάρχης της Παρελάσεως Ιβάν Σαββίδης, ο Επίσκοπος Ευκαρπίας Ιερόθεος, ο π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος, ο πτέραρχος Γρηγόρης Πεζεράκος, ο οποίος ηγείται του στρατιωτικού γραφείου του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο ταγματάρχης της Προεδρικής Φρουράς Λάζαρος Ριζόπουλος, ο ναύαρχος εν αποστρατεία Σταύρος Μιχαηλίδης, ο στρατηγός εν αποστρατεία Χρήστος Μανωλάς και ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς. Όπως και στελέχη της Ομοσπονδίας και εθελοντές της Παρέλασης ενόψει των εκδηλώσεων για τον Μήνα της Ελληνικής Κληρονομιάς.

Διαβάστε ακόμη...