Μια αγωνιστική γεμάτη αγωνία

Aπό gazzetta.gr: Με εξαίρεση τον πρώτο Ολυμπιακό και την τελευταία Ορεστιάδα όλες οι ομάδες έχουν άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο ενδιαφέρον.
Πηγή: gazzetta.gr
Μια αγωνιστική γεμάτη αγωνία

Ξεχωρίζει το Παμβοχαϊκός-ΠΑΟΚ που με ένα αποτέλεσμα καθορίζει τα πάντα σε δεύτερη θέση και τετράδα.

Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League. Μια αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Κυριακή με όλα τα παιχνίδια να έχουν κοινή ώρα έναρξης (18:00) και που έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για την ομάδα που βρεθεί στην δεύτερη θέση, γι' αυτή που θα μπει τετράδα, αλλά και για το καλύτερο πλασάρισμα τόσο στην οκτάδα, όσο και στην τελική κατάταξη ενόψει πλέι άουτ.

Για την ακρίβεια από όλες τις ομάδες οι μοναδικές που δεν έχουν το παραμικρό ενδιαφέρον είναι οι Ολυμπιακός και Ορεστιάδα, με τους Πειραιώτες να έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά και τους ακρίτες να έχουν ήδη υποβιβαστεί χωρίς να μπορούν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στα πλέι άουτ.

Σε Σύρο και Βραχάτι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον

Όσον αφορά τα ματς, η αλήθεια είναι πως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το βρίσκουμε σε Σύρο και Βραχάτι. Εκεί ο Φοίνικας θα υποδεχθεί τον τρίτο Παναθηναϊκό και ο Παμβοχαϊκός τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Δύο ματς στα οποία ενδιαφέρον έχουν και τέσσερις ομάδες, καθώς από τα αποτελέσματά τους θα εξαρτηθεί το ποιος θα τερματίσει δεύτερος και ποιος θα είναι στην τετράδα.

Αρχικά τα πάντα θα τελειώσουν και στις δύο περιπτώσεις αν στο κλειστό της Βόχας ο ΠΑΟΚ κερδίσει με 3-2. Αν γίνει αυτό ο... δικέφαλος του βορρά θα είναι σίγουρα δεύτερος και ο Παμβοχαϊκός σίγουρα τρίτος ότι και να γίνει στα άλλα ματς. Αυτό θα γίνει γιατί η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη έχει 51 βαθμούς έναντι 41 του Παναθηναϊκού και με τους 2 που θα πάρει θα μείνει πίσω από τον Ολυμπιακό. Ο Παμβοχαϊκός από την άλλη θα πάρει έναν πόντο, έχει ήδη τρεις διαφορά από τον Φοίνικα οπότε και αυτός πάει τετράδα.

Στην Σύρο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, αλλά όπως αναφέραμε το τι θα κάνουν δεν εξαρτάται από αυτούς, αλλά από το τι θα γίνει στο Βραχάτι. Οι... πειρατές βέβαια έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς ακόμα και αν ο ΠΑΟΚ κάνει το 3-2 που βολεύει και τις δύο ομάδες, θέλει τη νίκη για να μείνει 5ος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να βρεθεί και στην 7η θέση αν κερδίσουν οι Κηφισιά και Εθνικός τους Ηρακλή και Ορεστιάδα αντίστοιχα (εκτός έδρας και οι δύο).

Τέλος στις τρεις ομάδες που θα παλέψουν τα πλέι άουτ, κάθε πόντος είναι χρυσάφι. Γι' αυτό είναι λογικό να είναι μεγάλο ντέρμπι το Παναχαϊκή-Ηρακλής Χαλκίδας, ενώ ο Κύζικος παίζοντας με τον αδιάφορο Ολυμπιακό που δεν κυνηγάει πλέον και το αήττητο, θέλει να κάνει το μεγάλο θαύμα και να πάρει κάτι καλό από το ματς αυτό. Το σίγουρο ξαναλέμε είναι πως την Κυριακή θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...