Γιάννης Δεμερτζής: Ο συμπαίκτης μου Ιβάν Άσκα...

Από basketplus.gr: Ο Ιβάν Άσκα αναμενόταν σήμερα (13.30) στην Θεσσαλονίκη από το Φορτ Λόρτεντεϊλ της Φλόριντα μέσω Μονάχου, με στόχο να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ, ώστε να προσφέρει αυτά για τα οποία επιλέχθηκε.
Πηγή: basketplus.gr
Γιάννης Δεμερτζής: Ο συμπαίκτης μου Ιβάν Άσκα...

Ο εκ Παρθένων Νήσων φόργουορντ-σέντερ θα περάσει άμεσα από αντιντόπινγκ κοντρόλ, ήρθε το letterofclearanceκαι είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο με τον Προμηθέα, έστω και με μισή προπόνηση.  Κάποτε το είχε κάνει ο Ντοζίερ πηγαίνοντας από το αεροδρόμιο στο Παλέ…

Ο Γιάννης Δεμερτζής, επί 4ετίας παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν γκαρντ της Δόξας Λευκάδας, ήταν συμπαίκτης του Άσκα στον Ίκαρο Χαλκίδας για ένα μέρος της σεζόν 2013-14 και μιλώντας στην Α σχολίασε; «Θυμάμαι ότι ήταν αθλητικός παίκτη, με πολύ καλά σωματικά προσόντα, δεν είναι ψηλός για την θέση του, αν θυμάμαι καλά στα δύο μέτρα. Είναι καλός αθλητής, σοβαρός στην προπόνηση, γενικά καλό και ήσυχο παιδί, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, παρά το ότι τότε γενικά η ομάδα είχε πολλά ζητήματα να επιλύσει κυρίως στο οικονομικό» σημείωσε ο Δεμερτζής που πρόσθεσε:

«Είναι 4-5αρι στυλ Χάινς, δεν σουτάρει από μακριά, αλλά είναι αποτελεσματικός στο πικ εν ρολ, κόβει γρήγορα με πρόσωπο στο καλάθι, είναι καλός ριμπάουντερ, παίζει άμυνα, μπορεί να μαρκάρει παίκτη από τη θέση 3 ως τη θέση 5. Νομίζω ότι μπορεί να αντιμετωπίσει και δυνατούς σέντερ» τόνισε ο Δεμερτζής που κατέληξε:

«Είναι θεαματικός με τα δυνατά του καρφώματα, γρήγορος, τρέχει το γήπεδο, είχε τότε προδιαγραφές, αλλά δεν ξέρω τι έκανε μετά την Ελλαδα. Έχοντας δει φέτος τον ΠΑΟΚ νομιζω ότι η προσθήκη του δίπλα στους πιο κλασσικούς και αργούς δύο σέντερ, θα τον βοηθήσει, θα δώσει στον κόουτς περισσότερες δυνατότητες και σχήματα. Αρκεί να προλάβει να προσαρμοστεί, αν και φαίνεται ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι τα πλει οφ, οπότε χρόνος υπάρχει».

Διαβάστε ακόμη...