Οι… «bastards» του Μίχελ και η «έργω εξύβριση» Πέλκα!

Από sdna.gr: Σε παρερμηνεία των λέξεων του Μίχελ, απέδωσε ο ΠΑΟΚ τα όσα γράφτηκαν για την αποβολή του στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ για τον Πέλκα ζητήθηκε μία αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Πηγή: sdna.gr
Οι… «bastards» του Μίχελ και η «έργω εξύβριση» Πέλκα!

Ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Super League βρέθηκε την Παρασκευή (24/3) ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας, προκειμένου να υποστηρίξει τις θέσεις της ομάδας αναφορικά με την αποβολή του Λούμπος Μίχελ στο τέλος του ματς με τον Πανιώνιο στην Τούμπα και με αφορμή την αποβολή Πέλκα.

Ο κ. Μπίρδας υποστήριξε ότι τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα περί της έκφρασης «f…ing bastards» που φέρεται να ξεστόμισε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, οφείλονται σε παρανόηση από την πλευρά των διαιτητών:

«Ο Μίχελ δεν είπε "bastards" στους διαιτητές, αλλά χρησιμοποίησε την λέξη "bungler", που σημαίνει ατζαμής, αδαής, άσχετος. Ήταν παραπληροφορημένος για την αποβολή του Πέλκα. Του είπαν ότι τον απέβαλε επειδή σήκωσε την φανέλα. Και μάλιστα, πήγε μετά ο ίδιος ο Μίχελ και ζήτησε συγγνώμη όταν κατάλαβε ότι η αποβολή ήταν για την χειρονομία. Ήθελε να έρθει και εδώ για να ζητήσει συγγνώμη».

Αναφορικά με την αποβολή του Πέλκα, ο κ.  Μπίρδας υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής «δεν απευθύνθηκε στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, αλλού απευθύνθηκε. Θα μπορούσατε να την χαρακτηρίσετε απρεπή συμπεριφορά και να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική».

Ο αθλητικός δικαστής, κ. Καποδίστριας, του απάντησε: «Πρόκειται για κατ’ εξοχήν έργω εξύβριση», και του επέβαλε –ως γνωστόν- δύο αγωνιστικές αποκλεισμό.

Διαβάστε ακόμη...